Een bruiloft, samenwonen.. Het zijn van die mijlpalen waar je als stel ontzettend naar uit kan zien! De Premarriage Course geeft stellen tools om samen te praten en na te denken over thema’s als communicatie, (schoon)familie en conflict. 

Vanaf 29 oktober 2021 willen we in de Kandelaarkerk starten met een premarriage course. 


Wat?
Het doel van deze cursus is om stellen praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling van hun relatie. In vijf bijeenkomsten leren stellen elkaar en zichzelf nog beter kennen. ‘Hoe ga je om met conflictsituaties?’ en ‘Op welke manier wil jij het liefst waardering en liefde ontvangen?’ zijn vragen die langskomen. Tijdens de Premarriage Course ga je in een ontspannen sfeer met z’n tweeën in gesprek over je verwachtingen voor de toekomst en wat echt belangrijk is voor je relatie. Tijdens elke avond staat er een thema centraal. De thema’s zijn:

  1. Communicatie
  2. Conflict
  3. Toewijding
  4. Verbinding
  5. Avontuur

Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.


Voor wie?
Ben je al meerdere jaren samen en denk je serieus na over de toekomst? Heb je misschien al een datum geprikt voor je huwelijksdag? Heb je net een relatie –of scheiding– achter de rug en start je met een nieuwe relatie? Is je partner niet-christelijk en jij wel? Of komt je partner uit een andere cultuur? Dan is de Premarriage Course echt iets voor jou! De cursus is er voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en zich wil voorbereiden op een toekomst samen! 

Interesse?
Heb je interesse om mee te doen of heb je nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of neem contact op met Mathijs & Willemijn Remijn of Jon & Maaike Klugkist.