De avonden worden donkerder, de kou komt er weer aan, we gaan weer richting het einde van het jaar, richting de Kerst. Het feest van Licht, het feest van Hoop!
Na een bewogen jaar met erediensten op afstand en weinig tot geen kerkelijke activiteiten, willen we als kerstcommissie proberen een mooie viering te organiseren, een viering van Hoop!
Met behulp van álle gemeenteleden, jong, oud, man, vrouw, muzikaal, amuzikaal, zangers en zangeressen, of misschien wel niet, voorlezers, vloggers, interviewers, noem maar op!
Het zou toch geweldig zijn als het ons lukt om een mooie viering te organiseren waarin ieder zijn steentje kan bijdragen. En die we vanaf ons YouTubekanaal kunnen tonen, echte evangelisatie!
We zijn druk bezig met het invullen van een programma, met mooie liederen, Bijbelteksten, een kerstverhaal, maar misschien heeft u ook nog wel een geweldig idee om mee te nemen in de viering. 

We staan voor alle suggesties open, en proberen zo een complete viering op te stellen.

Vindt u, jij of misschien je kind(eren) het leuk om een lied in te zingen en dit te filmen? Een Bijbeltekst voor te lezen en dit te filmen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Zondag 13 december zal er een extra collecte worden gehouden voor de Kerstviering. Zo krijgen de kinderen in de basisschoolleeftijd een geschenk, maar willen we tijdens de knutselochtend o.a. iets maken voor ouderen/zieken/eenzamen in de gemeente. 

Het is mogelijk om je dit jaar op te geven als ‘Gastadres’, om zo mensen die alleen zijn, de gelegenheid te geven om deze viering samen met iemand te kijken. Wil jij gastadres zijn, of zoek jij mogelijk een gastadres? Laat het ons weten!
Naast de Kerstviering op donderdag 24 december, willen we een samenzijn voor de jeugd organiseren, uiteraard binnen de richtlijnen. Daarnaast zal er ook een knutselochtend zijn voor de kinderen van de basisschoolleeftijd. Wil je iemand meenemen die ook meer wil leren over Jezus, van harte welkom.  
Over de precieze invulling van deze activiteiten en waar je je kunt aanmelden hopen we jullie spoedig te informeren. 

Ben je enthousiast geworden om mee te doen aan de kerstuitzending, dan horen we dat graag van je.
Hartelijke groet en tot snel, 

De Kerstcommissie, 
Hannah Hoogerduijn, Laura den Besten, Ellen van Bruggen, Margriet Veen en Jodie Vogelaar.