Het is helaas alweer een hele tijd geleden dat de activiteitencommissie iets georganiseerd heeft. Diverse activiteiten konden door Covid-19 niet doorgaan. We hopen het komend jaar, mogelijk met aanpassingen, wel activiteiten te kunnen organiseren.


De eerste activiteit dit jaar is het volleybaltoernooi, op vrijdag 2 oktober. Dit toernooi zal plaatsvinden in spelzaal Palet, boven de Bibliotheek in Stadspolders van 19.30 t/m 22.00 uur.

Heb je zin in een leuk potje volleybal, geef je dan snel op! Natuurlijk is het prachtig als je met je team een mooi team-outfit bij elkaar kan halen ter versterking van de team-spirit! De kosten voor het toernooi zijn €5,-- per persoon.

We houden ons aan de geldende corona maatregelen zoals voorgesteld door het RIVM. Dit houdt in dat er een gezondheidscheck uitgevoerd zal worden bij binnenkomst. Ook is schreeuwen en zingen niet toegestaan.

Geef je op via deze link of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit uiterlijk 23 september. Geef hierbij aan met hoeveel personen je komt, eventueel je teamnaam en als het kan je 06! Het is ook mogelijk om je individueel op te geven.

Nog meer te doen! De activiteitencommissie organiseert komend jaar (onder voorbehoud) nog meer activiteiten. Hieronder alvast een overzicht.

- 7 november 2020 Fiets ‘m in de prak
- 3 januari 2021 Nieuwjaarsborrel na de dienst
- 24 april 2021 Voetbaltoernooi
- 18-20 juni 2021 Gemeenteweekend


Wil je al deze datums automatisch in je agenda, klik dan op deze link.

We hopen jullie op veel activiteiten te zien!

De activiteitencommissie Hylke Lootens, Dianne van der Boom, Marc Barlag, Bob Hazelhoff, Dianne Compagnie, Maaike Klugkist