De cursus kan gezien de huidige maatregelen helaas geen doorgang vinden.

 

Zijn er argumenten voor het bestaan van God? Is het redelijk om te geloven? Binnenkort start er DV een cursus waarin deze vragen aan de orde zijn. De cursus wil je helpen bij het verdedigen van je geloof (apologetiek). Het onderwerp is belangrijk. De meeste Nederlanders geloven niet in God. Misschien krijg je vragen over je geloof of heb je zelf wel eens vragen over je geloof. Hoe ga je daarmee om? Doe mee aan de cursus. Oefen jezelf en help elkaar.

 

Info:

  • Organisatie: Open hof (NGK), Kandelaarkerk (GKv) en Zuidhovenkerk (CGK).
  • Data en tijd: Dinsdagavonden 6, 13 en 27 oktober, 20u – 21.45u.
  • Locatie: Kandelaarkerk, Van Eesterenplein 230 te Dordrecht (alle avonden).
  • Gastspreker: Emanuel Rutten. Auteur van: En dus bestaat God (2015).
  • In verband met Corona kan er maar een beperkt aantal gemeenteleden meedoen. Het is wel de bedoeling de avonden uit te zenden via het YouTube kanaal van de Kandelaarkerk. Heb je belangstelling: aarzel niet en geef je op.
  • Info en verplichte opgave: bij Ad Boshoven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (CGK), Rein Hoekstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (NGK) of Matthijs Haak Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (GKv).

 

We zien je reactie en/of opgave graag tegemoet. Welkom om mee te doen.

Ad Boshoven (CGK)

Rein Hoekstra (NGK)

Matthijs Haak (GKv)