We hopen op zondag 19 mei een missiezondag te organiseren. De ochtenddienst begint om 09:30 en de planning is om de middagdienst om 15:00u te laten eindigen. Tussen de diensten door is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, een kop koffie te drinken, samen te lunchen en verschillende workshops te volgen.

Op deze missiezondag willen we werken aan de ontmoeting en verbondenheid met God en de ontmoeting en verbondenheid met elkaar. Daarnaast willen we graag concrete handvatten aanreiken voor discipelschap: hoe kun je discipel zijn op jouw plaats?

Het programma
09:30 Ochtenddienst
11:00 Gezamenlijk koffiedrinken en ontmoeting van elkaar en gasten;
11:30 Ronde 1: activiteiten
12:30 Gezamenlijke (verzorgde) lunch en ontmoeting van elkaar en gasten;
13:30 Ronde 2: activiteiten
14.30 Middagdienst ter afsluiting van de dag: lofprijzing, gebed en ontvangen van zegen
15:00 Einde programma


Gasten
Er zullen verschillende gasten van buiten onze gemeente meewerken aan deze dag, zoals Robert Kumar (India), Paul de Rompf (Staartlicht), Pieter Messelink (Verre Naasten), Wiebe van Horssen (Missie Dordt) en Jan Kees Obbink (Kerk in Krispijn). Daarnaast werken veel gemeenteleden mee om deze dag te organiseren!

Workshops
Er worden verschillende ‘workshops’ georganiseerd voor alle gemeenteleden van jong tot oud! Voor kinderen zijn er activiteiten, voor jongeren worden speciale activiteiten georganiseerd en ook voor de ouderen onder ons zijn er verschillende activiteiten. Uiteraard is meedoen aan de activiteiten niet verplicht: gedurende de dag kunt u onder het genot van koffie, thee of limonade op een ontspannen wijze deze dag meemaken.

Verdere voorbereidingen
De organisatie van deze zondag leggen we in gebed bij God neer: we bidden graag samen met u om een zegen voor deze dag. Natuurlijk hopen we ook dat u mee wilt doen door uw aanwezigheid op zondag 19 mei. U kunt zich opgeven door deze link te volgen.