We luisteren zondag weer naar Matteüs. De gelijkenis van de akker, het goede zaad en ook het onkruid uit Matteüs 13. En we luisteren naar Jezus’ uitleg ervan. Eerder (februari 2020) stond het eerste deel van van dit hoofdstuk al centraal. Ik wil er nu bij stilstaan dat deze gelijkenis licht werpt op (bijna) héél het evangelie van Matteüs.
Welkom in de (online) kerkdienst. De preektekst hoop ik zondag weer op jmhaak.com te zetten. Een gezegende dienst.

ds. Matthijs Haak

Het kinderclubseizoen zit er weer op, vanavond is de laatste keer. We zijn blij dat we nog een paar gezellige clubavonden konden draaien voor het eind van het seizoen.
We hopen volgend jaar weer met een grote groep van start te gaan.

Ondertussen zijn wij als clubleiding druk met de voorbereidingen voor het zomerfeest. Staan deze dagen al in uw agenda: 26, 27 en 28 augustus?
We zijn heel blij en dankbaar dat het, als de Heer het wil, door kan gaan.
Het thema dit jaar is “Reis je mee?” We hopen dat er veel kinderen komen van de gemeente en daarbuiten. De uitnodigingen liggen a.s. zondag in de postvakjes en de kinderen die er dan zijn kunnen een vliegtuigje meenemen voor een vriend of vriendin.

Voor de aankleding zijn we op zoek naar vlaggen van landen over de hele wereld. Dus heeft u een vlag die wij een paar dagen mogen lenen, dan horen we het graag.

Hij begint al gevuld te raken, maar er is plaats voor nog minstens anderhalve meter boeken. Daarom doen we, nu er zondags veel meer mensen naar de kerk komen, nog een keer een beroep op jullie goedgeefsheid:

Heb je thuis boeken, die je een tweede leven gunt? Breng ze zondag mee en leg ze onderin de kast.

De boekenkast is er voor iedereen, dus snuffel er zelf ook gerust in en leen/lees/ruil/geef.

 

 

 

 

Een bruiloft, samenwonen.. Het zijn van die mijlpalen waar je als stel ontzettend naar uit kan zien! De Premarriage Course geeft stellen tools om samen te praten en na te denken over thema’s als communicatie, (schoon)familie en conflict. 

Vanaf 29 oktober 2021 willen we in de Kandelaarkerk starten met een premarriage course. 


Wat?
Het doel van deze cursus is om stellen praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling van hun relatie. In vijf bijeenkomsten leren stellen elkaar en zichzelf nog beter kennen. ‘Hoe ga je om met conflictsituaties?’ en ‘Op welke manier wil jij het liefst waardering en liefde ontvangen?’ zijn vragen die langskomen. Tijdens de Premarriage Course ga je in een ontspannen sfeer met z’n tweeën in gesprek over je verwachtingen voor de toekomst en wat echt belangrijk is voor je relatie. Tijdens elke avond staat er een thema centraal. De thema’s zijn:

  1. Communicatie
  2. Conflict
  3. Toewijding
  4. Verbinding
  5. Avontuur

Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Help je ons deze zomer om Gods liefde door te geven op de camping, in een buurthuis of op de boulevard in Scheveningen. Om dit mogelijk te maken zijn we dringend op zoek naar jou (vanaf 18 tot 80 jaar) om de laatste teams compleet te kunnen maken. Ga naar www.eenr.nl en meld je aan!

We zijn op zoek naar mensen die aan de slag willen met hun geloof en hierover willen vertellen. Dit hoef je niet alleen te doen, maar samen met een team, waarbij we ons gedragen weten door onze Hemelse Vader en geïnspireerd door de Heilige Geest.

Uiteraard op een veilige manier voor jou als teamlid en voor iedereen die we spreken.

Doe je mee? Meer informatie is te vinden op www.eenr.nl of fb.me/eenr.nl. We kijken uit naar je aanmelding!