Wilt u op de hoogte blijven van onze meest recente activiteiten of ander nieuws? Lees dan onze nieuwsbrief!
Het doel van deze nieuwsbrief is om mensen attent te maken op activiteiten die georganiseerd worden of om bijvoorbeeld hulp te vragen voor activiteiten. De nieuwsbrief verschijnt maximaal één keer per week.
U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vorige nieuwsbrieven kunt u teruglezen in ons archief.

Ook iets rondsturen?

U kunt deze nieuwsbrief ook tot uw eigen nut gebruiken door het aanleveren van activiteiten, uitnodigingen, oproepen, enz. Uiteraard worden alleen berichten geplaatst die bedoeld zijn voor onze gemeente en die betrekking hebben op het kerkelijk leven. De nieuwsbrief is een aanvulling op het huidige kerkblaadje. Voor opgave, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als u een stukje wilt laten plaatsen, wilt u dan zelf de tekst aanleveren. Als u de oproep wilt herhalen, wilt u dan een nieuwe aangepaste tekst aanleveren. Bij voldoende kopij zal op iedere vrijdag de nieuwsbrief verschijnen. Het tijdstip van sluiting voor het inzenden van stukjes is donderdags, voor 12:00 uur ’s middags.

De nieuwsbriefcommissie: Lonneke Altena-van der Lugt, Anton de Leeuw en Johan Veen

 

Missie Dordt Nieuws

Naast onze eigen nieuwsbrief, is er ook is de maandelijkse digitale nieuwsbrief van de stichting Dordtse Evangelisatie. Hun doel is het bevorderen van gebed voor, informatieverstrekking over en betrokkenheid bij missionaire initiatieven in de stad Dordrecht. Zij plaatsen hun nieuwsbrieven ook online in een archief, welke via deze link te vinden is.