De kerkdiensten en vergaderingen in de kerkzaal kunnen worden beluisterd via internet: via KerkdienstGemist.nl -> Dordrecht -> Kandelaarkerk of direct via deze link.

Gemeenteleden die niet beschikken over een internetverbinding, kunnen een aanvraag doen voor aansluiting van een kerkwebradio. Aanvragen kunnen na overleg met de wijkouderling en -diaken gericht worden aan de secretaris van de Commissie van Beheer. Als uitgangspunt geldt hierbij dat voor gemeenteleden die de diensten en vergaderingen niet of nauwelijks kunnen bijwonen, de aansluitkosten door de kerk worden gedragen.

Het is ook mogelijk om achteraf een dienst als audio (MP3) te beluisteren of te downloaden via de digitale opnames.

Notities
1. Tijdens de dienst verschijnt er een groene knop met een afspeel-icoon erin. Als u daarop drukt, hoort u de uitzending vanuit de kerk.
2. Soms is het volume wat zacht en moet u het geluid een beetje harder zetten.
3. Voor live uitzendingen wordt er een half uur voor de aanvangstijd de liturgie meegedeeld. Bij het beluisteren achteraf, begint de dienst gelijk vanaf het moment dat men begint te spreken, bij de start van de dienst.

Luisteren via een smartphone
Kerkdienstgemist heeft een App ontwikkeld waardoor je op een simpele manier overal ter wereld je eigen kerkdienst kunt volgen via IPhone, IPad of met een smartphone met Android. Deze App is gratis beschikbaar in de Apple App Store onder de categorie Lifestyle. Of voor Android, in de Play Store, direct via de link, of bij het zoeken op 'kerkdienstgemist'. Bij het openen van de app verschijnt er een menu waarvandaan je verder navigeert door de app. 

Opname kerkdienst
Bij ziekte, ten behoeve van belangstellenden buiten onze gemeente en voor andere gevallen kan men naast het internet ook gebruik maken van een cassette of CD met de opname van een kerkdienst.
 

Tijdens een uitzending kan persoonlijke informatie die in een dienst genoemd wordt niet afgeschermd worden.
Toch vinden we het belangrijk dat we onze kerkdiensten uitzenden via internet. Zo kunnen we de betrokkenheid vergroten en kunnen gemeenteleden meeluisteren die niet naar de kerk kunnen komen.
Via deze middelen zijn we hoorbaar aanwezig op het internet zodat we Gods Woord ook via dit medium kunnen laten klinken.