Naast de kinderclub bestaat ook de tienerclub! Word je een beetje te groot voor de kinderclub, dan bieden wij de tienerclub. Dit is om de week en we beginnen om 19:00 uur. Ons doel is om tieners die nog niks of weinig van de bijbel weten, te vertellen over de verhalen van toen Jezus op aarde was. Of andere verhalen die in de bijbel staan uitleggen of erover discussiëren.
Verder doen we een spel, is er een film of creatieve kunst… als het maar iets gezelligs met elkaar is. Leuk als je elkaar leert kennen en op deze manier contacten kunt opbouwen.

De tienerclub is voor alle tieners uit Stadspolders. Vanaf 10 jaar en ouder. Wanneer je niet in Stadspolders woont, maar wel graag gezellig mee wilt doen, van harte welkom. Je mag ook altijd een vriend of vriendin meenemen.

Momenteel zijn er geen tieners die naar de tienerclub komen. Heb je echter wel interesse dan kun je altijd contact opnemen met Joke Slings.
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wanneer je een keer wil komen kijken.

Groetjes van het tienerclubteam: Margit Makkenze, Willemien den Arend, Lisette Bouman, Bas van Dijk, Carmen de Snoo en Joke Slings