Hoi! Wat leuk dat je interesse hebt in onze jeugdvereniging en de moeite neemt om dit stukje te lezen!

Wij zijn jeugdvereniging JOB, de 16+ vereniging van onze kerk. Om de zondag eten we samen, doen we bijbelstudie en sluiten we de avond al borrelend af. Daarnaast hebben we regelmatig soos of andere activiteiten en we gaan elk jaar een keer samen op kamp! Openheid, geloofsverdieping en gezelligheid kenmerken onze avonden.
Na de middagdienst komen we bij elkaar en na gebed eten we samen. Er is een magnetron, dus de leden nemen de gekste dingen mee! Om ongeveer half zeven beginnen we het serieuze gedeelte. Eerst de mededelingen van het bestuur en daarna bedenken we samen welke gemeenteleden een kaartje van JOB kunnen gebruiken.
Dan begint de bijbelstudie. Zo hebben we het al over verschillende personen uit de Bijbel gehad en hebben we samen de Prayer Course gedaan. Meestal bereiden twee mensen het onderwerp voor, maar soms vragen we een spreker uit de kerk. Na de inleiding gaan we in groepjes van 5-7 mensen uiteen om door te praten aan de hand van stellingen en vragen. Elke avond word je in een ander groepje ingedeeld. Er is een relaxte, vertrouwde, open sfeer waardoor mensen met hun eigen vragen en ideeën durven te komen. We zijn erop uit om samen God beter te leren kennen en elkaar daarbij tot steun te zijn en dat schept een band.
Na het serieuze gedeelte borrelen we in de soosruimte gezellig na met frituur en voor elk wat pils.

Lijkt het je leuk om een keer een avond mee te draaien of ben je geïnteresseerd in onze jeugdvereniging? Stuur gerust een mailtje of kom een keer langs!
In ons bestuur zitten: Bart de Feijter, Tim Schenkel, Elise Stevens en Ton van Vugt.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.