Geannuleerd: Gemeentewandeling

Categorie
Activiteiten
Datum
2020-03-21 09:30
Geannuleerd vanwege de huidige omstandigheden.
 
 

Powered by iCagenda

 • Wat je aandacht geeft groeit. Preek gelijkenis Matteüs 13.

  We luisteren zondag weer naar Matteüs. De gelijkenis van de akker, het goede zaad en ook het onkruid uit Matteüs 13. En we luisteren naar Jezus’ uitleg ervan. Eerder (februari 2020) stond het eerste deel van van dit hoofdstuk al centraal. Ik wil er nu bij stilstaan dat deze gelijkenis licht werpt op (bijna) héél het evangelie van Matteüs.
  Welkom in de (online) kerkdienst. De preektekst hoop ik zondag weer op jmhaak.com te zetten. Een gezegende dienst.

  ds. Matthijs Haak

   
 • Kinderclub Stadspolders: Zomerfeest

  Het kinderclubseizoen zit er weer op, vanavond is de laatste keer. We zijn blij dat we nog een paar gezellige clubavonden konden draaien voor het eind van het seizoen.
  We hopen volgend jaar weer met een grote groep van start te gaan.

  Ondertussen zijn wij als clubleiding druk met de voorbereidingen voor het zomerfeest. Staan deze dagen al in uw agenda: 26, 27 en 28 augustus?
  We zijn heel blij en dankbaar dat het, als de Heer het wil, door kan gaan.
  Het thema dit jaar is “Reis je mee?” We hopen dat er veel kinderen komen van de gemeente en daarbuiten. De uitnodigingen liggen a.s. zondag in de postvakjes en de kinderen die er dan zijn kunnen een vliegtuigje meenemen voor een vriend of vriendin.

  Voor de aankleding zijn we op zoek naar vlaggen van landen over de hele wereld. Dus heeft u een vlag die wij een paar dagen mogen lenen, dan horen we het graag.

  Lees meer...  
 • The Premarriage Course

  Een bruiloft, samenwonen.. Het zijn van die mijlpalen waar je als stel ontzettend naar uit kan zien! De Premarriage Course geeft stellen tools om samen te praten en na te denken over thema’s als communicatie, (schoon)familie en conflict. 

  Vanaf 29 oktober 2021 willen we in de Kandelaarkerk starten met een premarriage course. 


  Wat?
  Het doel van deze cursus is om stellen praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling van hun relatie. In vijf bijeenkomsten leren stellen elkaar en zichzelf nog beter kennen. ‘Hoe ga je om met conflictsituaties?’ en ‘Op welke manier wil jij het liefst waardering en liefde ontvangen?’ zijn vragen die langskomen. Tijdens de Premarriage Course ga je in een ontspannen sfeer met z’n tweeën in gesprek over je verwachtingen voor de toekomst en wat echt belangrijk is voor je relatie. Tijdens elke avond staat er een thema centraal. De thema’s zijn:

  1. Communicatie
  2. Conflict
  3. Toewijding
  4. Verbinding
  5. Avontuur

  Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

  Lees meer...  
 • Dit is de boekenkast van Pauze+

  Hij begint al gevuld te raken, maar er is plaats voor nog minstens anderhalve meter boeken. Daarom doen we, nu er zondags veel meer mensen naar de kerk komen, nog een keer een beroep op jullie goedgeefsheid:

  Heb je thuis boeken, die je een tweede leven gunt? Breng ze zondag mee en leg ze onderin de kast.

  De boekenkast is er voor iedereen, dus snuffel er zelf ook gerust in en leen/lees/ruil/geef.