Heeft u altijd al eens willen weten wat Kerst echt inhoudt?
Op Kerstavond bent u van harte uitgenodigd om met ons het Kerstfeest te vieren!
We hopen om 16:00 uur te beginnen met zingen, mooie muziek, een verhaal en optredens.
Aansluitend houden we een Amerikaanse maaltijd met elkaar. Neemt u iets lekkers mee dat genoeg is voor uw gezin? Dan zorgen wij voor een warme kop soep.
Aansluitend is er een lampionnenoptocht door de wijk. Neem je zelf je lampion mee?
We hopen u te ontmoeten!

Op 30 januari 2018 start er een Alpha Cursus in het Staartlicht.
De Alpha Cursus is een basiscursus over het christelijk geloof. Tijdens de cursus ontmoet je allerlei mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen over het geloof. Daar is alle ruimte voor. Tijdens de bijeenkomsten wordt op een ontspannen en eigentijdse manier over het christelijk geloof gesproken. Eén keer per week komen we bij elkaar op dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. 17 april is de cursus klaar.
Lees verder onder Activiteiten/Alpha Cursus of klik hier.

Zondag 10 december om 9.30 uur is er weer een jeugddienst.


Het thema is: Zondags rust? De voorganger is ds. J.M. Haak. De dienst is voorbereid door de jongeren van JOB.

Na de dienst is er tijd om samen koffie te drinken in de hal van de kerk!

Van harte welkom!

 

 

Je bent van harte welkom op dinsdagavond 19 december a.s. in de Kandelaarkerk vanaf 19.15 uur. Om 19.30 uur zal de workshop beginnen.
We maken een kerstkrans, om op te hangen of neer te zetten. Daarbij gebruiken we groen, bloemen en andere decoratie. Het zou fijn zijn als je een eigen snoeischaartje meeneemt.
In de pauze zorgen we voor koffie/thee en iets lekkers en u kunt genieten van een muzikaal moment. 
De kosten voor deze avond zijn € 12,50 per persoon. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee en lekkers, een hoop gezelligheid én een cadeautje bij het weggaan. 
Opgeven kan t/m zondag 10 december via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Plus supermarkten zijn weer begonnen met een spaaractie voor boodschappenpakketten. Bij inlevering van een vol boekje met 75 zegels krijg je een pakket ter waarde van €50. Net als voorgaande jaren willen we weer pakketten sparen voor de voedselbank. We zetten weer een doosje in de hal van de Kandelaarkerk en de Zuidhovenkerk en ook in andere kerkelijke gemeenten. Wilt u losse zegels of gevulde boekjes inleveren? De actie duurt van 22 oktober tot en met 27 januari. U kunt ook via de Plus-app sparen. In januari kunnen we dan de pakketten uitdelen bij de verschillende uitgiftepunten.

Alvast bedankt!