Klik hier voor een vergroting van de poster.

Zondag 17 maart om 16:30 zal er weer een jeugddienst plaatsvinden. Deze keer is de dienst gemaakt in samenwerking met 16+ jeugdvereniging JOB.

Het onderwerp voor de dienst is: ‘Het zal mij een zorg zijn’. De dienst zal in het teken staan van klimaatverandering en geloof.

 

Na de dienst (rond 17:30) is zowel jong als oud van harte uitgenodigd voor een open avond van JOB. We zullen de avond beginnen door gezamenlijk te eten. Volledig in JOB-stijl zult u/zul jij zelf eten mee moeten nemen, maar wees niet bevreesd, er is een magnetron. 😉

Na de maaltijd en een korte inleiding op het vervolg van de avond zullen we in groepjes uit elkaar gaan. We bespreken de dienst na aan de hand van een Bijbelstudie. Deze Bijbelstudie zal tot ongeveer 20:00 duren. Daarna is er gelegenheid om gezellig te borrelen. JOB zal zorgen voor een hapje en een drankje.

Wij hopen u/jou dan te zien!

Zaterdag 30 maart a.s. hopen we weer een gemeentewandeling te organiseren! De route is dit keer om en nabij het Westland.

Even voor de nieuwe gemeenteleden onder ons. Twee keer per jaar organiseren wij een gemeentewandeling van 10 à 12 kilometer. Inmiddels hebben we al diverse mooie delen van Nederland én België gezien. We verzamelen om 9:30 uur op locatie en eindigen rond 14:30 uur met soep. Onderweg drinken we koffie en lunchen we. Kosten zijn €5,00 p.p.

Lijkt het je leuk om op deze ontspannen en sportieve manier gemeenteleden beter te leren kennen? Van harte welkom!

Aanmelden kan bij een van ons.

Ga je (weer) mee?

Gaat u/jij mee schaatsen?
Vrijdagavond 1 februari a.s. willen wij met z'n allen gaan schaatsen op de schaatsbaan in Dordrecht (Sportboulevard). De ijsbaan zal om 20:00 uur opengaan en iedereen kan op eigen initiatief naar binnen. Daar kunnen wij elkaar dan opzoeken voor een gezellige avond op het ijs!

Wanneer: vrijdagavond 1-feb
Hoe laat: 20:00 – 22:00 uur
Waar: Sportboulevard Dordrecht
                                            Entree: €7,20 p.p.

P.S. Het thema van deze avond is (vanuit de schaatshal): Proud2beFout!

We zien u/je graag dan!

Voor alle dames binnen en buiten de kerk wordt er binnenkort weer een "ontmoeting met vrouwen" georganiseerd.
Twee keer per jaar is er een gezellige en inspirerende bijeenkomst rondom verschillende Bijbelse thema's.
Op donderdag 14 februari is het thema: "jaag de liefde na".
De aanvang is 9:00 uur en om 8:45 uur is er koffie/thee, rond 10:45 uur is het afgelopen.

Voor de allerkleinsten is er oppas.

Ook zijn er diverse stands: boeken, kaarten en cadeautjes om in de pauze te bekijken.
Jullie zijn allemaal van harte welkom en hopelijk zijn jullie dan net zo enthousiast als ik!
Klik hier voor de uitnodiging.

Supermarkt Plus is weer een spaaractie gestart voor een boodschappenpakket. De actie loopt tot 23 maart a.s.. Wanneer je een vol spaarboekje met 50 zegels inlevert, krijg je een tegoedbon, waarmee je een boodschappenpakket ter waarde van €68,- op kan halen. Dit jaar sparen we weer voor mensen die het niet erg breed hebben. Kent u mensen in uw omgeving die wel zo’n pakket kunnen gebruiken, laat het ons weten.

Spaart u weer mee? U kunt uw losse zegels, (half)volle spaarboekjes of tegoedbonnen weer inleveren in de doos in de hal van de kerk.

Alvast bedankt!