We hebben als team weer bij elkaar gezeten en het thema bepaald voor aankomend zomerfeest: KOM AAN BOORD!


Zet u de data in de agenda? 23, 24 en 25 augustus.


Meer informatie volgt binnenkort.

 

Ga je mee naar het strand?
 
Wanneer?   Zaterdag 30 juni
Wie?           Jeugd 12-16, jeugdleiders, groep 8
Hoe laat?    16.45 bij de kerk verzamelen, 22.00 weer terug
Kosten?       5 euro

 

Geef je uiterlijk 23 juni op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via je jeugdleiders.
Wie van de jeugdleiders kan rijden?

Kom jij 14 juni ook? Neem een kijkje in het leven van Hanneke en Michiel Louter in Tanzania! Bart Sikkema (verhalenverteller voor Wycliffe Bijbelvertalers) vertelt op een boeiende wijze over zijn bezoek aan Hanneke en Michiel Louter in Tanzania. Zijn verhaal wordt ondersteund met zijn eigen beeldmateriaal. Zo krijg je een uniek beeld van het leven en werken voor Wycliffe van Hanneke en Michiel.
De avond is in de Kandelaarkerk, vanaf 20:00 uur is er koffie, de presentatie start om 20:15 uur. Om 21:15 uur ronden we af. Daarna is er nog gelegenheid om gezellig na te praten.

Je bent van harte welkom!

JEUGDDIENST - AAN JOU DE KEUS!

Waar: de Kandelaarkerk
Tijd: 9:30
Voorganger: ds. Matthijs Haak
Met medewerking van jeugdcombo en catgroep 1

Zaterdag 2 juni wordt er weer een gezellige gemeentedag georganiseerd. De locatie is net als vorig jaar weer in en om het eigen kerkgebouw. De kosten voor de BBQ bedragen € 7 per persoon. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis, kinderen van 4 -12 jaar betalen € 2,50. Vóór de BBQ zal er ook dit jaar weer een uitgebreid programma zijn voor de kinderen van 2-6 jaar en 6-12 jaar. Het programma ziet er als volgt uit:
•  15.00-17.00 - Natte spelletjesmiddag voor de kinderen
•  17.00-19:00 - Gezellige BBQ

Opgeven
Voor deze middag kunnen we ook weer hulp gebruiken. We zijn onder andere op zoek naar salademakers, barmedewerkers, BBQ’ers en hulp bij de kinderspellen. U komt toch ook? Graag opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierbij aan met hoeveel personen en van welke leeftijd je verwacht te komen.