Als stichting Sarfath zijn wij dankbaar dat wij onze medemens in Roemenië jaarlijks kunnen helpen met de voedseldoos. Onze broeders en zusters kunnen de steun ontzettend goed gebruiken.

Daarom wordt de voedseldoos actie weer gehouden op biddag 11 maart 2020.

 

Op de zondagen 1 en 8 maart kunt u een lege doos mee nemen uit de kerk. Deze kunt u in het voorportaal van de kerk vinden.

 

De inhoud van één voedseldoos is als volgt:

- 4 kg. Suiker

- 4 x 500gr. macaroni zak

- 4½ kg. Surinaamse rijst of 4 x 1kg.

- 4 liter zonnebloemolie

- 4 kg. bloem

- 4 x 500gr. peulvruchten

- 4 tablet chocola

 

We zijn ons ervan bewust dat met het vullen van de voedseldoos best een bedrag gemoeid gaat. Wellicht is het een idee om samen met iemand een voedseldoos klaar te maken. Ook is het mogelijk om enkele boodschappen mee te nemen, dan vullen wij de doos voor u.

Op biddag is het collectedoel bestemd voor Stichting Sarfath, u kunt dan ook een bijdrage geven.

 

De dozen van Sarfath worden verdeeld in 20 kleine dorpen door predikanten in Hongaars Roemenië. Elk jaar zien de dominees er naar uit om hun arme gemeenteleden en oudere, kwetsbare dorpsgenoten iets extra’s te geven. Om hun een hart onder de riem te steken.

 

Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust Judith of Ellis!

 

Namens de Stichting Sarfath alvast bedankt.

Judith van Stenis 06-29568688 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ellis Reniers 06-22327101 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.