Op 11 mei a.s. organiseren de jongeren van 12-16 jaar weer een klussendag. Doel van deze klussendag is een bijdrage verdienen voor het kamp. Het streefbedrag is net al vorig jaar op € 1000,- gesteld. Een realistische doelstelling, maar zonder aangeboden klussen van uw kant onhaalbaar. Daarom doen wij ook dit jaar weer een beroep op u als gemeente.

Verder zullen er net als vorig jaar op de voorafgaande vrijdagavond ook een aantal jongeren een klus willen uitvoeren, omdat zij op de klussendag zelf niet mee kunnen doen.

Zet vrijdagavond 10 mei en zaterdag 11 mei a.s. dus alvast in uw agenda en denkt u de komende tijd alvast na over een mogelijke klus voor ons! Binnenkort zal via de nieuwsbrief meer informatie over de klussendag worden gegeven en hoe u uw klus kunt opgeven bij de organisatie. Uiteraard kunt u volgens traditie weer uw auto laten wassen bij de kerk.

Tot slot: heeft u een grote klus die bij voorkeur op een andere dag gedaan moet worden, dan overleggen wij graag over de mogelijkheden. Neemt u daarvoor contact op met Jan van Stenis of Frank Geleijnse.

We horen graag van u!

De jongeren van 12-16 en de kampcommissie