We willen u en uw kind(eren) of kleinkind(eren) uitnodigen voor een kerkdienst, speciaal voor kinderen. Deze kerkdienst wordt gehouden op dankdag, woensdagmiddag 7 november om 15.00 uur. De dienst is in de Zuidhovenkerk.

Wat zo fijn is aan deze dienst is dat God er is. Hij wil ons ontmoeten. We zingen voor God en we luisteren naar Richard, de kerkelijk werker van de Zuidhovenkerk. Voor de kinderen voor wie het moeilijk is om stil te zijn tijdens de dienst, is er een crèche. Deze middag mogen de kinderen fruit meenemen. Het fruit gaat naar de voedselbank.

In het postvak ligt voor elk kind van de basisschool een uitnodiging. Op de uitnodiging zit een opdrachtje. Wilt u uw kind helpen om dit in te vullen? Klik op deze link om de uitnodiging nog eens uit te printen.

Verder ligt er per gezin een boekje om samen met uw kind/kinderen Bijbel te lezen als voorbereiding op de dankdagdienst.

Komt u ook met uw kind? Neem gerust een vriendje of vriendinnetje van uw kind mee. En natuurlijk zijn alle volwassenen ook welkom.

Groetjes van
Anja Harthoorn, Lonneke Altena, Louise, Richard en Leanne