Net als voorgaande jaren organiseert Kinder- en Tienerclub Stadspolders in en om de Kandelaarkerk een groots zomerfeest met dit jaar het thema: (t)op survival.
Op 17, 18 en 19 augustus zijn alle kinderen van 4 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd) in de ochtenden uitgenodigd. Donderdag en vrijdag worden de kinderen van 10:00-13:00 uur vermaakt met een spannend verhaal, poppenkast, knutselen, timmeren, spelletjes, zingen en muziek. Zaterdagochtend zijn de kinderen met hun ouders welkom op de afsluitende feestochtend van 10:00-13:00 uur.
Op deze wijze maken de kinderen op een ontspannen manier kennis met het christelijk geloof, de Bijbel en de kerk. De kinderen kunnen elke dag binnenlopen en gratis meedoen. Hier verschijnt binnenkort de kleurplaat voor de kleurwedstrijd.
Ook dit jaar zijn de tieners uitgenodigd op de tieneravonden. Op donderdag- en vrijdagavond van 19:30-21:30 uur gaan we met elkaar survivallen. Zaterdagochtend beginnen we samen met de kinderen, daarna mag je met ouders of vriend/vriendin je krachten meten. Wie kan het langst aan een spijkerbroek hangen? Laat vooral je leuke hakschoenen thuis en trek je survivalkleding aan!

Voor meer informatie Marieke Schenkel 06 - 466 13 998