http://www.kerkindordt.nl/images/alp%201.jpgIn januari 2017 start er een Alphacursus in het Staartlicht. De Alphacursus is een basiscursus over het christelijk geloof (meer informatie vind je ook op www.alpha-cursus.nl). Tijdens de cursus ontmoet je allerlei mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen over het geloof. Daar is alle ruimte voor. We starten 24 januari 2017. Eén keer per week komen we bij elkaar op dinsdagavond. Half april is de cursus klaar. We gaan ook een weekend met elkaar weg (zaterdag en zondag). De cursusavonden beginnen we altijd met een gezamenlijke maaltijd. Voor het eten vragen we een vrijwillige bijdrage van € 3,- per keer. De cursus en het materiaal zijn verder gratis.

We hebben vorig jaar een supergezellige cursus gedraaid en we hopen dat ook in 2017 weer veel mensen zich aanmelden. Ken je iemand (vriend, vriendin , buurvrouw of collega) die geïnteresseerd is in het geloof, maar er nog niet zoveel van af weet? Nodig hem/haar uit om samen de Alphacursus te volgen. Of misschien heb je zelf wel interesse om mee te doen?

De Alphacursus wordt gegeven in het gebouw van Staartlicht.
Start: 24 januari 2017
Tijd: 19.00 uur-22.00 uur
Adres: Maasstraat 23, Dordrecht
Duur van de cursus: 12 dinsdagavonden en een weekend

Op 24 januari is de eerste avond. Dit is een speciale introductieavond zodat je kunt kijken of deze cursus iets voor je is. Ook deze avond zal beginnen om 19:00 met een gezamenlijke maaltijd.

Voor meer info of aanmelding kun je bellen: Bertine van Leeuwen, tel. 06-36187980 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..