Dit jaar hebben we samen met de kinderclub iedere week ook tienerclub!
Iedere vrijdagavond houden we in de Kandelaarkerk aan het van Eesterenplein tienerclub! We beginnen om 19.00 uur, rond 20.00uur is het weer afgelopen. We vertellen een bijbelverhaal en doen daarna een spel. Het is een gezellig samenzijn. Op deze manier leren tieners de bijbel kennen, maar ook leuke sociale contacten opbouwen. In de vakantie is er geen tienerclub.

De tienerclub is voor alle tieners uit Stadspolders. Vanaf 10 jaar en ouder. Wanneer je niet in Stadspolders woont, maar wel graag gezellig mee wilt doen, van harte welkom. Je mag ook altijd een vriend of vriendin meenemen.

In de zomervakantie vieren we het zomerfeest. Dit is altijd op de laatste donderdag, vrijdag en zaterdag van de zomervakantie. 's Morgens voor de kinderclub, 's avonds voor de tieners! Ieder jaar organiseren we voor de tieners een filmavond en een spelletjesavond aan de hand van een thema. Bijbelverhalen worden verweven in gezellige spelletjes. Verder is het een leuk samenzijn met een heleboel tieners. Op zaterdagochtend is de afsluiting. Vorig jaar bakten we lekkere hapjes voor alle gasten.....
Benieuwd wat we in de zomer van 2017 gaan doen? Zorg dat je erbij bent! 17, 18 en 19 augustus 2017