Het Webteam verzorgt, beheert en onderhoudt deze website voor onze kerk. In 2011 hebben we de site opnieuw opgezet in Joomla, waarbij de vormgeving is gemoderniseerd. Tevens zijn de artikelen en pagina's uit het oude systeem (Typo3) overgenomen naar deze site. In december 2011 is deze site in de plaats van de oude gekomen.

We plaatsen nieuws, artikelen en teksten die met ons als kerk te maken hebben. Activiteiten worden zo veel mogelijk toegevoegd aan de kalender als deze veel mensen aan gaan. Hebt uzelf een relevante activiteit die niet op de site staat, mailt u ons en we plaatsen dit zo snel mogelijk. Ook foto's van kerkelijke activiteiten plaatsen we graag in het Fotoalbum.

Bemensing: Peter en Jacobjob houden zich bezig met de techniek van de site; Bart en Nelleke focussen op de inhoud van de artikelen.

Waar is het webteam mee bezig?

In 2016 zijn we bezig geweest met de upgrade van het systeem achter onze website (Joomla). Dit vergde behoorlijk veel werk, aangezien er veel modules handmatige aanpassingen nodig hadden om ze weer te laten werken. Ook moesten we sommige modules migreren naar alternatieven. Het resultaat is dat de site technisch weer helemaal is en ook dat de site een iets betere layout heeft en beter werkt op mobiele apparaten.

Momenteel zijn we bezig om een Intranet op te zetten voor onze kerkleden. We zijn aan het nadenken wat de inhoud en structuur moet worden. Ook welke informatie wenselijk is en welke mogelijkheden er op moeten worden toegevoegd is een denkproces die nog in volle gang is. Het toevoegen van commentaar op artikelen door ingelogde leden gaat waarschijnlijk een van de mogelijkheden worden.

Suggesties/wensen/vragen? Neem gerust contact met ons op, bv via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij mailen u altijd terug!