Middagdienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2034-01-22 16:30 - 00:00
 
 

Powered by iCagenda

 • Week van Gebed 2021

   

   

  De werkgroep Stadsgebed van Missie Dordt komt vanwege de coronamaatregelen met een alternatief programma voor de jaarlijkse week van gebed van 17 t/m 24 januari (www.weekvangebed.nl). Dordtenaren worden uitgenodigd om aan te sluiten bij één of meer van de volgende alternatieven: de online startavond, de dagelijkse gebedsinloop en de straten van gebed.

   

  Ga voor meer info naar www.stadsgebeddordrecht.nl of klik hier voor alle informatie op een rijtje.

   

   

   
 • Webteam zoekt versterking!

  Het webteam houdt al sinds 2011 de website KerkinDordt.nl bij. Op dit moment doen we dat met vier leden, waarvan twee de technische kant beheren en twee het redactionele gedeelte. Bij het technische deel gaat er per eind januari 2021 iemand uit en dus zijn wij op zoek naar vervanging.

   

  We werken momenteel met het CMS Joomla en zoeken iemand die dit kan updaten; enige kennis van HTML/CSS/PHP is handig. Daarnaast vallen onder de werkzaamheden: contact met de hostingpartij, mail-forwards bijhouden voor kerkleden en commissies, en reageren op technische mailtjes die binnenkomen op het e-mailadres van het webteam.

   

  Uiteraard zijn we ook blij met iemand die slechts een paar van de taken kan overnemen. Lijkt je het leuk om dit samen met ons te doen en heb je hier tijd en mogelijkheden voor, dan horen we het graag!

   

  Neem contact met ons op via het contactformulier.

   

  Lees meer...  
 • Adembenemend. De gelijkenis over vergeven van schuld.

  Zondag luisteren we (voor het laatst) naar Matteüs 18. Het is de gelijkenis van de vergeving van elkaars schuld (Matteüs 18:21-35). Een adembenemende gelijkenis met een opvallend slot. De tekst past bij Advent. Vergeving van schuld is niet zomaar iets; de profeten kondigen het tijdperk van vergeving aan. Het gaat om het nieuwe verbond (Jesaja 40:2, Jeremia 31:34) dat vastligt in Jezus’ bloed (Matteüs 26:28). Welkom in de eredienst, in de kerk of online. De preektekst staat zondagmorgen op mijn blog jmhaak.com.

  Hartelijke groet
  ds. Matthijs Haak

   
 • Digitaal actief

  Nu we veel thuis zitten is die moderne tijd toch wel verdraaid handig. Videobellen met opa en oma, je ouders en je vrienden is een fluitje van een cent. Maar het is soms wel even zoeken in het digitale oerwoud naar leuke dingen om te doen. Daarom hebben we een kleine selectie voor je gemaakt, als duwtje in rug. Probeer het uit, doe er je voordeel mee. Maar wees niet bang en voed je nieuwsgierigheid, ga op zoek, want er zijn zoveel gave dingen te ontdekken!

  Game inventarisatie
  Game je graag, maar heb je geen idee wie jouw game allemaal nog meer speelt? Om dit in kaart te brengen vragen we je om dit formulier in te vullen. Zo krijgen beeld wie welke games speelt en kunnen we jullie aan elkaar koppelen, zodat jullie samen verder kunnen gamen.

  Spellenkoning(in)
  Ben jij thuis de eeuwige winnaar van Kolonisten van Catan? Speel je in no-time iedereen blut tijdens een legendarisch potje Monopoly? Nu kun je je vrienden en familie onder tafel spelen door middel van online bordspellen. Hou je eer hoog, ga nieuwe uitdagingen aan en ontdek nieuwe spellen met vrienden en familie, terwijl je gewoon lekker thuis zit.

  Lees meer...