Middagdienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2019-07-14 16:30 - 00:00
 
 

Powered by iCagenda

 • Inloopochtenden Kandelaarkerk

  Met ingang van 2 april 2020 wordt er in de hal van de Kandelaarkerk elke donderdagochtend van 10:00 – 12:00 uur een inloopochtend gehouden.

   

  Deze inloop is bedoeld voor buurtbewoners, kerkleden en toevallige passanten, maar ook voor u/jou. Ben je in de buurt of woon je in de buurt, voel je dan van harte welkom om met ons een kop koffie te drinken en een praatje te maken.

  De ochtenden hebben niet het doel om te evangeliseren, maar om een laagdrempelige mogelijkheid te bieden voor wat aanspraak en gezelligheid voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Ook kan er gebruik gemaakt worden van een stiltehoekje in het zaaltje naast de keuken, waar we een bijbel en een gebedspuntenboek neerleggen.

   

  We houden deze inloopochtenden omdat we in toenemende mate horen van eenzaamheid en isolement. Sociale contacten zijn niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Vanuit onze christelijke overtuiging hebben we de behoefte om onze kerkdeuren open te zetten. God ziet naar ons om en zo willen wij ook omzien naar onze medemens.

   

  We kijken ook naar uw/jouw komst uit!

   

  P.S. We zijn gesloten op Hemelvaartsdag, tijdens het Zomerfeest eind augustus en bij trouw-en rouwdiensten.

   
 • Gemeente-kampeerweekend 19-21 juni

  Van 19 t/m 21 juni vindt het gemeente-kampeerweekend plaats op Groene Camping in de Polder in Lage Zwaluwe. Op zaterdag 20 juni zal hier ook de gemeentedag plaatsvinden, daarover volgt later meer informatie. Graag geven we hierbij de nodige informatie voor aanmelding voor het weekend.

  Praktische informatie: we gaan naar Groene Camping in de Polder waar we een groot eigen veld tot onze beschikking hebben.

  Als je niet zo van kamperen houdt, maar wel graag mee zou willen is het ook mogelijk om een huisje te huren.

  In deze link
  kun je de complete informatie lezen en vind je de mogelijkheid tot inschrijven.

  Heb je nog vragen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Lees meer...  
 • Jaarlijks diner van Kom-Inn 29 januari

  We willen u van harte uitnodigen voor het jaarlijkse diner van Kom-Inn.

  Wanneer: 29 januari 2020
  Aanvang: inloop vanaf 17.30 uur
  Locatie: In de Kandelaarkerk.

  We hopen de maaltijd om 18.00 uur te beginnen.

  Kosten 20 euro: 10 euro voor de maaltijd, 10 euro voor sponsoring India.

  U kunt zich opgeven vóór 24 januari a.s. bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Uit de gemeente gaat een groep van 17 jongeren naar India. Zij willen graag geld verdienen om daar projecten te sponsoren, daarom willen ze graag de maaltijd voor Kom-Inn verzorgen om daar een mooi bedrag mee te verdienen voor India. 

   
 • Kindergebedsfeest 22 januari

  Op woensdagmiddag 22 januari 2020 is er voor de tweede keer een kindergebedsfeest. Deze keer in de Kandelaarkerk met als thema: buitengewoon!

  Het kindergebedsfeest is bedoeld voor kinderen van groep 1 t/m 8 met hun ouders/verzorgers. Voor kinderen van 0-4 jaar is er crèche. Op een creatieve en laagdrempelige manier kunnen kinderen tijdens het feest kennis maken met gebed.

  Het thema voor het kindergebedsfeest is dit jaar: buitengewoon! We volgen de reis van de apostel Paulus en ontdekken dat God buitengewone dingen doet voor heel gewone mensen. “Ga je mee op ontdekkingsreis?" Hij is bij je als het stormt op zee. Kom aan boord en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee. We beginnen om 14.00 uur en zullen om 16.00 uur afronden.

  Klik hier om de volledige ingezonden brief als pdf te lezen.

  Neem voor meer informatie contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hopen en bidden dat er veel kinderen zullen komen. Wij willen vragen of u erover na wilt denken om u als vrijwilliger aan te melden om dit feest tot een succes te maken. We hebben nog veel mensen nodig.

  Lees meer...