Middagdienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2019-03-24 16:30 - 00:00
 
 

Powered by iCagenda

 • Nieuwjaarsreceptie 5 januari

  Zondag 5 januari na de ochtenddienst is er weer een nieuwjaarsreceptie om elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar toe te wensen. Omdat we dan wel genoeg oliebollen gehad hebben willen we graag andere lekkernijen bij de koffie serveren en daarvoor hebben we jouw hulp nodig!
   
  Wil je graag iets lekkers bakken voor de nieuwjaarsreceptie op 5 januari? Laat je creatieve geest de vrije loop en meld je aan via dit formulier!
   
  We zien uit naar de creatieve en lekkere ideeën!

  De Activiteitencommissie

  Lees meer...  
 • Gemeentekerstfeest 24 december  Op dinsdag 24 december a.s.(vanaf 19.00) hopen we weer een gemeentekerstfeest met elkaar te vieren.

  Om deze viering tot een mooi feest voor en door de hele gemeente te laten zijn, nodigen wij u/jou van harte uit om hierbij aanwezig te zijn! We zullen deze avond met elkaar zingen, bidden, bijbellezen, muziek maken en naar het kerstverhaal kijken.


  Voor deze avond zijn wij op zoek naar:

  - 7 lezers (korte bijbelteksten voorlezen);
  - 12 personen om het verhaal uit te beelden (hierbij is geen tekst, enkel uitbeelden!);
  - 1 of 2 personen om te bidden/danken;
  - Hulp bij opbouwen en opruimen.

  Wij zouden het mooi vinden wanneer deze avond echt iets wordt voor en dóór de hele gemeente, dus daarom aan jong én oud de oproep om u/je aan te melden! Klik hier om u aan te melden.

  De kerstfeestcommissie,

  Lees meer...  
 • Kerstworkshop 17 december  Op dinsdagavond 17 december as. is er in de Kandelaarkerk vanaf 20.00 uur een creatieve kerstworkshop. Vanaf 19.45 uur gaan de deuren open.

  We maken een mooi kerststuk in een ronde, glazen schaal, met groen, bloemen en diverse soorten kersttakken en decoratie. Neem zelf een snoeischaartje mee!
  In de pauze zorgen we voor koffie/thee en iets lekkers.

  De kosten voor deze avond zijn €15,- per persoon. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee en lekkers, een hoop gezelligheid én een cadeautje bij het weggaan.
  Neem dus je moeder, zus, vriendin of buurvrouw mee en doe mee!

  Opgeven kan t/m 14 december via e- mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Lees meer...  
 • Proeverij 'Wijn en de Bijbel' 22 november  Missie Dordt organiseert in samenwerking met Israël-wijn een unieke proeverij met als thema: “Wijn & de Bijbel”. Het evenement vindt plaats op vrijdag 22 november 2019 van 20.00-22.00 in het Postillion. De winst komt volledig ten goede aan Missie Dordt.  Wijnproeverij

  Thema-avond: Wijn & de Bijbel
  Datum: vrijdag 22 november 2019
  Tijd: 20.00-22.00 uur (inloop: 19.45 uur)
  Locatie: Het Postillion (Rijksstraatweg 30, Dordrecht)
  Toegang: € 15,00 p.p.

  “Met een glas in de hand denken we na over de symboliek van wijn”, aldus Wiebe van Horssen van Missie Dordt. Wijn speelt al duizenden jaren een belangrijke rol in de levens van mensen. In de Bijbel worden de begrippen wijn, wijnstok, wijngaard en aanverwante termen meer dan 500 keer gebruikt. Bij het volk Israël was het druiven plukken elk jaar weer een groot feest. Er werd dan gezongen en gedanst.

  Voor meer info zie deze flyer.

  Lees meer...