Middagdienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2019-02-17 16:30 - 00:00
 
 

Powered by iCagenda

 • Gemeentewandeling 12 oktober

  Om alvast te noteren: nieuwe gemeentewandeling op zaterdag 12 oktober a.s.! We starten dit keer wat later, om 10.30 uur en we blijven in Dordrecht.


  Verdere details volgen, maar aanmelden kan nu al bij een van ons.


  Lees meer...  
 • Volleybaltoernooi 4 oktober


  Op vrijdag 4 oktober organiseert de activiteitencommissie het Kandelaar-Volleybaltoernooi! Dit toernooi zal plaatsvinden in spelzaal Palet, boven de Bibliotheek in Stadspolders van 19.00 t/m 22.00 uur. Heb je zin in een leuk potje volleybal, geef je dan snel op! Natuurlijk is het prachtig als je met je team een mooi team-outfit bij elkaar kan halen ter versterking van de team-spirit!
  De kosten voor het toernooi zijn €5,-- per persoon.

  Opgeven
  Geef je op via deze link, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via het bord in de hal van de kerk. Geef hierbij aan met hoeveel personen je komt, eventueel je teamnaam en als het kan je 06! Het is ook mogelijk om je individueel op te geven.

  Nog meer te doen!
  De activiteitencommissie organiseert komend jaar nog meer activiteiten.
  Hieronder alvast een overzicht.

  2 november Spelletjesavond
  5 januari Nieuwjaarsborrel na de dienst
  7 februari Schaatsen
  16 mei Voetbaltoernooi

  We hopen jullie op veel activiteiten te zien!

  Lees meer...  
 • Werkgroep Kind en Eredienst 10 oktober


  Op donderdagavond 10 oktober willen we een thema-avond organiseren over (geloofs)opvoeding van het jonge kind. Tijdens de vorige thema-avond over geloofsopvoeding is veel verteld over het puberbrein en opvoeding. Op 10 oktober willen we aandacht hebben voor het jonge kind: wat willen we onze kinderen meegeven/voorleven? En hoe leggen we een goede basis voor de pubertijd aanbreekt? Samen willen we op zoek naar antwoorden op bovenstaande vragen, daarom nodigen we alle ouders, jongerenwerkers, kinderkringleiders en belangstellenden van harte uit voor deze avond.

  We hopen dat u erbij bent!

  Lees meer...  
 • Kerkproeverij 29 september

  Op zondag 29 september vindt de landelijke Kerkproeverij weer plaats. In het hele land zetten kerken hun deuren open voor mensen die eens een kerkdienst willen bijwonen.

  Ook de Kandelaarkerk doet weer mee. Op deze zondag zal volgens het rooster dominee Ruard Stolper voorgaan in onze kerk en hij is graag bereid om dan de kerkproeverijdienst te leiden. Het zal een dienst zijn die niet totaal anders is dan anders, maar deze dienst zal meer gericht zijn op mensen die God nog niet kennen. Er is mooie muzikale begeleiding en na de dienst is er koffie met wat lekkers.

  Nu is het belangrijkste van de Kerkproeverij dat er mensen uitgenodigd worden. Weet u iemand in de buurt, bij de sportvereniging of op het werk die u zou kunnen uitnodigen? Denk er eens over na, bid ervoor, stap over de drempel en nodig eens iemand uit!

  We hopen dat het een mooie dienst wordt waarbij mensen geraakt worden door Gods Geest.

  De evangelisatiecommissie