Middagdienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2019-01-20 16:30 - 00:00
 
 

Powered by iCagenda

 • Schaatsen voor jong en oud

  Gaat u/jij mee schaatsen?
  Vrijdagavond 1 februari a.s. willen wij met z'n allen gaan schaatsen op de schaatsbaan in Dordrecht (Sportboulevard). De ijsbaan zal om 20:00 uur opengaan en iedereen kan op eigen initiatief naar binnen. Daar kunnen wij elkaar dan opzoeken voor een gezellige avond op het ijs!

  Wanneer: vrijdagavond 1-feb
  Hoe laat: 20:00 – 22:00 uur
  Waar: Sportboulevard Dordrecht
  Entree: €7,20 p.p.

  P.S. Het thema van deze avond is (vanuit de schaatshal): Proud2beFout!

  We zien u/je graag dan!

  Lees meer...  
 • Spaaractie boodschappenpakket

  Supermarkt Plus is weer een spaaractie gestart voor een boodschappenpakket. De actie loopt tot 23 maart a.s.. Wanneer je een vol spaarboekje met 50 zegels inlevert, krijg je een tegoedbon, waarmee je een boodschappenpakket ter waarde van 68 euro op kan halen. Dit jaar sparen we weer voor mensen die het niet erg breed hebben. Kent u mensen in uw omgeving die wel zo’n pakket kunnen gebruiken, laat het ons weten. Spaart u weer mee? U kunt uw losse zegels, (half)volle spaarboekjes of tegoedbonnen weer inleveren in de doos in de hal van de kerk. Alvast bedankt! 

  Lees meer...  
 • Nieuwjaarsreceptie zondag 6 januari

  Zondag 6 januari na de ochtenddienst is een mooi moment om elkaar de beste wensen van het nieuwe jaar toe te wensen en de (wilde) verhalen van oud en nieuw met elkaar te delen.
  Omdat het dan toch echt een beetje te laat is voor oliebollen lijkt het ons mooi om verschillende lekkernijen bij de koffie te zetten en het nieuwe jaar feestelijk te beginnen.
  We zijn binnen de activiteitencommissie niet allemaal keukenprins(ess)en en vragen jou daarom om ons mee te helpen iets lekkers klaar te maken voor deze zondag.
   
   
  Wil je graag iets lekkers bakken voor de nieuwjaarsreceptie op 6 januari? Laat je creatieve geest de vrije loop en meld je aan via dit formulier!
   
  We zien uit naar de creatieve en lekkere ideeën!
   
  De Activiteitencommissie
   
 • Kerstfeest 2018! Viert u met ons mee?

  Maandag 24 december van 10:00 tot 11:00 uur is er een knutselochtend voor de kinderen van 4-12 jaar.

  's Avonds tussen 19:00 en 20:00 uur vieren we het gemeentekerstfeest, waar jong en oud van harte welkom is.

  Na de viering kunt u/kun je meelopen met een lampion over het Maaskant-erf en daarna is er warme chocolademelk. Vergeet je lampion niet!

   

  De jeugd vanaf 12 jaar is na de viering welkom rond de vuurkorf in het fietsenhok. Onder het genot van marshmallows en warme chocolademelk maken we het gezellig.

  We hopen u/jullie allemaal te zien!