Goede Vrijdag

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2018-03-30 19:30
 
 

Powered by iCagenda

 • Klussendag 11 mei

  Op 11 mei a.s. organiseren de jongeren van 12-16 jaar weer een klussendag. Doel van deze klussendag is een bijdrage verdienen voor het kamp. Het streefbedrag is net al vorig jaar op € 1000,= gesteld. Een realistische doelstelling, maar zonder aangeboden klussen van uw kant onhaalbaar. Daarom doen wij ook dit jaar weer een beroep op u als gemeente.

  Verder zullen er net als vorig jaar op de voorafgaande vrijdagavond ook een aantal jongeren een klus willen uitvoeren, omdat zij op de klussendag zelf niet mee kunnen doen.

  Zet vrijdagavond 10 mei en zaterdag 11 mei a.s. dus alvast in uw agenda en denkt u de komende tijd alvast na over een mogelijk klus voor ons! Binnenkort zal via deze nieuwsbrief meer informatie over de klussendag worden gegeven en hoe u uw klus kunt opgeven bij de organisatie.

  Tot slot: heeft u een grote klus die bij voorkeur op een andere dag gedaan moet worden, dan overleggen wij graag over de mogelijkheden. Neemt u daarvoor contact op met Jan van Stenis of Frank Geleijnse.

  We horen graag van u!

  De jongeren van 12-16 en de kampcommissie

  Uiteraard kunt u volgens traditie weer uw auto laten wassen bij de kerk.

   
 • Spaaractie boodschappenpakket Plus

  Tot zaterdag 16 maart a.s. loopt nog de Plus spaarzegelactie. Neemt u a.s. zondag uw (half)volle boekjes, losse zegels of tegoedbonnen mee? Wij kunnen tot zaterdag 23 maart volle spaarboekjes inleveren in ruil voor een tegoedbon.

  Eind maart kunnen we dan de boodschappenpakketten afhalen. Kent u mensen die zo'n boodschappenpakket goed kunnen gebruiken dan horen we het graag van u.

  Alvast bedankt! 

  Lees meer...  
 • Thema-avond Geloofsopvoeding 21 maart

  Op donderdagavond 21 maart a.s. zal er een thema-avond gehouden worden over geloofsopvoeding.

  Opvoeden is lang niet altijd makkelijk. Maar geloofsopvoeding....hoe gaat ons dat af? Hoe geef je daar vorm aan? Wat leven we onze kinderen voor?

  Als een kind in onze gemeente gedoopt wordt, krijgen we allemaal de vraag of we om dit kind en dit gezin heen willen staan en bij te staan in opgroeien, onderwijzen en laten onderwijzen. Hoe geven we dit als gemeente vorm?

  Simon van Leeuwen, jongerentherapeut, zal spreken tijdens deze avond. Samen willen we zoeken naar antwoorden op bovenstaande vragen, daarom een thema-avond voor alle gemeenteleden. Ook onze broeders en zusters van de Zuidhovenkerk zijn voor deze avond uitgenodigd. We hopen dat u er bij bent! Vanaf 19.30u staat koffie/thee klaar; om 20u start de avond.

  Lees meer...  
 • Gemeentewandeling zaterdag 30 maart

  Zaterdag 30 maart a.s. hopen we weer een gemeentewandeling te organiseren! De route is dit keer om en nabij het Westland.

  Even voor de nieuwe gemeenteleden onder ons. Twee keer per jaar organiseren wij een gemeentewandeling van 10 à 12 kilometer. Inmiddels hebben we al diverse mooie delen van Nederland én België gezien. We verzamelen om 9:30 uur op locatie en eindigen rond 14:30 uur met soep. Onderweg drinken we koffie en lunchen we. Kosten zijn €5,00 p.p.

   

  Lijkt het je leuk om op deze ontspannen en sportieve manier gemeenteleden beter te leren kennen? Van harte welkom!

  Aanmelden kan bij een van ons.

  Ga je (weer) mee?

  Lees meer...