Schaatsavond

Categorie
Activiteiten
Datum
2018-02-02 19:45 - 22:00
 
 

Powered by iCagenda

 • Kerstfeest 2018! Viert u met ons mee?

  Maandag 24 december van 10:00 tot 11:00 uur is er een knutselochtend voor de kinderen van 4-12 jaar.

  's Avonds tussen 19:00 en 20:00 uur vieren we het gemeentekerstfeest, waar jong en oud van harte welkom is.

  Na de viering kunt u/kun je meelopen met een lampion over het Maaskant-erf en daarna is er warme chocolademelk. Vergeet je lampion niet!

   

  De jeugd vanaf 12 jaar is na de viering welkom rond de vuurkorf in het fietsenhok. Onder het genot van marshmallows en warme chocolademelk maken we het gezellig.

  We hopen u/jullie allemaal te zien!

   
 • Kerstdiner 21 december

  Op vrijdagavond 21 december hopen we het jaarlijkse kerstdiner te vieren voor alle jeugd van 12-16 jaar, jeugdvereniging JOB en alle jeugdleiders!

  We beginnen de avond door gezellig met elkaar te eten en aansluitend zal JOB een soos verzorgen. Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd en we zien jullie aanmeldingen graag snel binnen komen.

    

  Wat: kerstdiner + soos

  Voor wie: jeugd 12-16 jaar, JOB en de jeugdleiders

  Wanneer: vrijdagavond 21 december

  Hoe laat: vanaf 18:00 uur in de Kandelaarkerk

  Kosten: 5 euro p.p.

  Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., je jeugdleider of via Facebook en dit kan tot en met 18 december.

   
 • Kom-Inn 12 december

  Wilt u meer weten of proeven van de lekkernijen van het Chanoeka feest?!

  U bent van harte welkom op 12 december bij Kom-Inn, een fijne groep van 60-plussers uit de gemeente.

  Vanaf 10 uur drinken we koffie met sofganiot of dadelkoek. We drinken een glaasje en horen en zien wat over het Chanouka feest. Als afsluiting eten we soep met een broodje.

  Het is fijn om in een gezellige sfeer elkaar te ontmoeten en met elkaar mee te leven.

  We zien er naar uit om nieuwe gezichten te zien, ook de inbreng van mannen wordt op prijs gesteld!

  Kom een keer kijken en proeven, het smaakt vast naar meer...! 

  Tot woensdag!

   
 • Uitnodiging Kerstworkshop 13 december

  Je bent van harte welkom op donderdagavond 13 december as. in de Kandelaarkerk  vanaf 19.15 uur. Om 19.30 uur zal de workshop beginnen.

  We maken een mooi kerststuk in een bootvormige schaal, met groen, rozen en verschillende soorten kersttakken en diverse kerstdecoraties. Het zou fijn zijn als je een eigen snoeischaartje meeneemt.
  In de pauze zorgen we voor koffie/thee en iets lekkers en kun je genieten van een muzikaal moment. Er is ook een kleine kerstmarkt met leuke, zelfgemaakte producten! 

  De kosten voor deze avond zijn €15,- per persoon. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee en lekkers, een hoop gezelligheid én een cadeautje bij het weggaan.

  Opgeven kan t/m 8 december via e- mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.