Gemeentedag met barbecue

Categorie
Activiteiten
Datum
2017-06-17 15:00 - 19:00
 
 

Powered by iCagenda

 • Berichtgeving

  Een gemeentelid heeft zich tot de Rechtbank gewend om inzage te krijgen in stukken die voor de kerkenraad als vertrouwelijk gelden. Daarover heeft op 22 mei een hoorzitting plaatsgevonden.
  De kerkenraad is in afwachting van de uitspraak van de rechter. Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

   
 • Gemeentedag 2 juni

  Zaterdag 2 juni wordt er weer een gezellige gemeentedag georganiseerd. De locatie is net als vorig jaar weer in en om het eigen kerkgebouw. De kosten voor de BBQ bedragen € 7 per persoon. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis, kinderen van 4 -12 jaar betalen € 2,50. Vóór de BBQ zal er ook dit jaar weer een uitgebreid programma zijn voor de kinderen van 2-6 jaar en 6-12 jaar. Het programma ziet er als volgt uit:
  •  15.00-17.00 - Natte spelletjesmiddag voor de kinderen
  •  17.00-19:00 - Gezellige BBQ

  Opgeven
  Voor deze middag kunnen we ook weer hulp gebruiken. We zijn onder andere op zoek naar salademakers, barmedewerkers, BBQ’ers en hulp bij de kinderspellen. U komt toch ook? Graag opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierbij aan met hoeveel personen en van welke leeftijd je verwacht te komen.

  Lees meer...  
 • Kamp 9-12 mei

  Ga jij ook mee?! Kamp in het gezellige Brabant. Het thema van het kamp is: Zwart Wit.

  Wie:              jeugd van 12 t/m 16 jaar
  Wanneer:      tijdens Hemelvaart: woensdagavond 9 mei t/m zaterdag 12 mei 2018
  Verzamelen: 18.30u bij de Kandelaarkerk
  Locatie:        'De Ganzerik', Molenweg 14 in Bladel

  Wij hebben er superveel zin in!!

  Lees meer...  
 • Klussendag 21 april

  Op 21 april aanstaande vindt de jaarlijkse klussendag weer plaats. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan het kamp van de jongeren van 12-16 jaar. Het streefbedrag van dit jaar is € 1.000,-. We doen daarom opnieuw een beroep op u als gemeente.  

  Heeft u een klus die eindelijk eens gedaan moet worden, maar heeft u er geen tijd voor, bent u er niet toe in staat of hebt u er gewoonweg geen zin in? Dan komen de jongeren van 12-16 jaar graag bij u langs om deze klus te klaren. U kunt uw klus opgeven op het formulier dat in de hal van de kerk hangt of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Uiteraard kunt u volgens traditie weer uw auto laten wassen bij de kerk. 
  Wij zijn benieuwd wat wij verder voor u kunnen doen!

  Lees meer...