Biddag

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2017-03-08 15:00
15:00 uur en 19:30 uur
 
 
 

Powered by iCagenda

 • Uitnodiging Kerstworkshop


  Je bent van harte welkom op dinsdagavond 19 december a.s. in de Kandelaarkerk vanaf 19.15 uur. Om 19.30 uur zal de workshop beginnen.

  We maken een kerstkrans, om op te hangen of neer te zetten. Daarbij gebruiken we groen, bloemen en andere decoratie. Het zou fijn zijn als je een eigen snoeischaartje meeneemt.
  In de pauze zorgen we voor koffie/thee en iets lekkers en u kunt genieten van een muzikaal moment.
   
  De kosten voor deze avond zijn €12,50 per persoon. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee en lekkers, een hoop gezelligheid én een cadeautje bij het weggaan.
   
  Opgeven kan t/m zondag 10 december via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Lees meer...  
 • Spaaractie voor de Voedselbank

  De Plus supermarkten zijn weer begonnen met een spaaractie voor boodschappenpakketten. Bij inlevering van een vol boekje met 75 zegels krijg je een pakket ter waarde van €50. Net als voorgaande jaren willen we weer pakketten sparen voor de voedselbank. We zetten weer een doosje in de hal van de Kandelaarkerk en de Zuidhovenkerk en ook in andere kerkelijke gemeenten. Wilt u losse zegels of gevulde boekjes inleveren? De actie duurt van 22 oktober tot en met 27 januari. U kunt ook via de Plus-app sparen. In januari kunnen we dan de pakketten uitdelen bij de verschillende uitgiftepunten.

  Alvast bedankt!

  Lees meer...  
 • Militaire dropping 24 november

  Mis het niet! Ben je ouder dan 12 en jonger dan 25, doe dan gezellig en kosteloos mee! Trek je oude kleren aan, het liefst gecamoufleerd, maar wel in stijl natuurlijk. Doel van de dropping is: zorg ervoor dat je niet gezien wordt! En voer de opdrachten uit. Kijk uit voor jagers onderweg! Dit alles aan de rand van Dordt.
  De expeditie begint en eindigt in Sterrenburg. We starten om 20.30. Als je expeditie afgelopen is, nodigen we je uit voor een afterparty tot 23.59 met een hapje/drankje en vuurtje in de tuin.

  Lijkt het je tof en gezellig? Geef je op bij Dirk. Kan individueel of in een groepje van 5 personen.

  Ouderen! Als er mannen of vrouwen van 25+ willen helpen als dropchauffeur, catering naderhand, vuurbewaker of als jager, geef dan even een seintje!

  We hopen op een spectaculair en gezellig avondje!

  Lees meer...  
 • Damesweekend 16-17 maart 2018

  Na het succes van vorige keer willen we opnieuw een damesweekend organiseren. Dit zal plaatsvinden van vrijdag 16 maart tot zaterdag 17 maart 2018.
  Er zijn inmiddels aardig wat aanmeldingen.. Fantastisch om dit met elkaar te kunnen gaan doen!

  Heb jij of heeft u zich nog niet opgegeven? Dit kan nog tot 5 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Weet u het nog niet zeker en heeft u vragen? Bel ons gerust.

  Lees meer...