Wandeling

Categorie
Activiteiten
Datum
2017-03-25 09:30 - 14:00
 
 
 

Powered by iCagenda

 • Kerkproeverij 10 september

  Een gastvrije gemeente zijn waar iedereen zich welkom voelt. Dat is een streven dat we allemaal wel herkennen, maar wanneer hebt u voor het laatst echt iemand uitgenodigd om mee te gaan naar de kerk?

  Op zondag 10 september a.s. om 09.30 uur willen we als Kandelaarkerk deelnemen aan het landelijke initiatief 'Kerkproeverij' (www.kerkproeverij.nl), waarbij gemeenten eropuit gaan om anderen uit te nodigen mee te gaan naar de kerk. Een initiatief dat de Raad van Kerken heeft genomen.
  Datgene wat zo waardevol is, wil je niet voor jezelf houden. De drempel om iemand mee te vragen naar de kerk is echter wel hoog. Het is daarom goed om hierover na te denken en elkaar te stimuleren. Bedenk daarbij dat God ook bezig is met mensen om ons heen. We willen anderen de kans geven om eens in de kerk te kijken.
  Wij zullen de ochtenddienst van 10 september a.s. hiervoor gebruiken. Ds. Matthijs Haak gaat daarin voor.
  U bent die dienst in het bijzonder uitgenodigd om iemand mee te nemen of om spontaan te komen om een geestelijke proeverij mee te maken.
  Na de dienst is er uitgebreid ruimte voor een fysieke proeverij met koffie en wat lekkers. Van harte welkom!

   
 • Zomerfeest 17-19 augustus

  Net als voorgaande jaren organiseert Kinder- en Tienerclub Stadspolders in en om de Kandelaarkerk een groots zomerfeest met dit jaar het thema: (t)op survival.
  Op 17, 18 en 19 augustus zijn alle kinderen van 4 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd) in de ochtenden uitgenodigd. Donderdag en vrijdag worden de kinderen van 10:00-13:00 uur vermaakt met een spannend verhaal, poppenkast, knutselen, timmeren, spelletjes, zingen en muziek. Zaterdagochtend zijn de kinderen met hun ouders welkom op de afsluitende feestochtend van 10:00-13:00 uur.
  Op deze wijze maken de kinderen op een ontspannen manier kennis met het christelijk geloof, de Bijbel en de kerk. De kinderen kunnen elke dag binnenlopen en gratis meedoen. Hier verschijnt binnenkort de kleurplaat voor de kleurwedstrijd.
  Ook dit jaar zijn de tieners uitgenodigd op de tieneravonden. Op donderdag- en vrijdagavond van 19:30-21:30 uur gaan we met elkaar survivallen. Zaterdagochtend beginnen we samen met de kinderen, daarna mag je met ouders of vriend/vriendin je krachten meten. Wie kan het langst aan een spijkerbroek hangen? Laat vooral je leuke hakschoenen thuis en trek je survivalkleding aan!

  Lees meer...  
 • Beachparty 24 juni

  Ga je mee naar het strand?

  Wie:
  • alle kampgasten
  • overige jeugd 12-16 jaar en jeugdleiders
  • ook groep 8!

  Wanneer: 
  • zaterdag 24 juni

  Hoe laat: 
  • 16.45 verzamelen bij de kerk, 22.00 terug

  Wat gaan we doen: 
  • een strandwandeling, een potje voetbal
  • pootjebaden en een frietje eten

  Kosten:
  • gratis!!!

  Lees meer...  
 • Berichten over zorgen omtrent beleid kerkenraad

  Recent stonden berichten in het ND en RD en ook op bepaalde sites over zorgen en bezwaren van huidige en voormalige gemeenteleden omtrent de woordverkondiging in het midden van onze gemeente.
  De kerkenraad betreurt het dat er hierbij sprake is van suggestieve beeldvorming ten aanzien van het handelen van onze predikant, ds Haak, en van de kerkenraad zelf. Dit te meer omdat diverse media berichten hebben gepubliceerd zonder het checken van de feiten en zonder hoor en wederhoor toe te passen.
  De kerkenraad is graag aanspreekbaar op de woordverkondiging in het midden van onze gemeente. Ingeval gemeenteleden of anderen daarover vragen, zorgen of opmerkingen hebben, dan zijn zij van harte welkom om deze aan de kerkenraad voor te leggen en met ons te bespreken. De kerkenraad wil echter wel vertrouwelijk omgaan met wat wordt voorgelegd. Wanneer individuele gemeenteleden hun zorgen aan de kerkenraad kenbaar maken, langs welke weg dan ook, dan zullen wij daar graag in direct contact met betrokkene(n) op ingaan, niet over de band van landelijke media.