Start Cursus Insjallah

Categorie
Activiteiten
Datum
2017-03-09 19:45
 
 
 

Powered by iCagenda

 • Kledingactie Sarfath 14 en 16 oktober

  Op zaterdag 14 oktober van 11.00-12.00 uur en op maandag 16 oktober van 19.00-20.30 uur kunt u weer gebruikte kleding, schoeisel, linnengoed, dekens/dekbedden, knuffels, incontinentiemateriaal en dergelijke inleveren bij de kerk. Meer informatie volgt.

  Heeft u op maandag 16 oktober tijd om te helpen bij het sorteren van de kleding? Dat kan in de ochtend van 10:00-12:00 uur en 's avonds vanaf 19:00 uur. Er zijn veel handen nodig om alles tijdig klaar te hebben staan voor transport. Helpt u mee?

  Lees meer...  
 • Koffiemorning 4 oktober

  Woensdagochtend 4 oktober is er een koffiemorning voor Stichting Opkikker (10-12 uur). U/jij wordt uitgenodigd om gezellig een bakkie koffie of thee te komen drinken en een lekker taartje te eten (tegen betaling).

  Een aantal mensen heeft aangeboden een taart te bakken, heel erg bedankt daarvoor. We hebben nu genoeg taarten. Nu moeten ze natuurlijk nog opgegeten worden!

  Er kunnen die middag ook prijzen gewonnen worden, dus kom en geniet!

  Lees meer...  
 • Fiets 'm in de prak 7 oktober

  Zoals u laatst al hebt kunnen lezen, wordt er weer een 'Fiets 'm in de prak' georganiseerd en wel op zaterdagavond 7 oktober a.s. Leuk als u/jij meedoet!!!

  Voor de nieuwelingen onder ons enige uitleg:
  - Je kunt je opgeven om alle gerechten te koken.
  - Je kunt je opgeven om een deel van de gerechten te koken.
  - Je kunt je ook opgeven om gezellig ergens te gaan eten.

  Hoe gaat het verder in zijn werk:
  - Om ± 17.30 uur het voorgerecht eten bij iemand.
  - Om ± 18.30 uur het hoofdgerecht eten op een ander adres.
  - Om ± 19.45 uur tot slot het nagerecht eten op een ander adres.

  Dus als je alles kookt, krijg je drie keer een wisselend gezelschap om je tafel.
  Als je je opgeeft om mee te eten, kom je op drie verschillende adressen; tussendoor fiets, wandel, rijd je naar het volgende adres dat je bij je eetadresje te horen krijgt.

  Lees meer...  
 • Gemeentewandeling 30 september

  Op zaterdag 30 september willen we weer gaan wandelen. Iedereen die op zaterdag 30 september wil meelopen, is van harte welkom!
  Dit keer gaan we richting zee. Het wordt een wandeling in de duinen bij Oostvoorne en Rockanje van zo’n 10-12 kilometer, dus voor veel mensen goed te doen. Het plan is om te verzamelen op de parkeerplaats bij Bezoekerscentrum Tenellaplas, Duinstraat 12A Rockanje. Deze parkeerplaats is ongeveer 45 minuten rijden vanaf Dordt. We willen daar graag kwart voor 10 verzamelen.
  Tijdens de wandeling zorgen wij voor koffie of  thee met wat lekkers erbij. Het is de bedoeling dat iedereen verder zelf zijn eigen lunch en drinken meeneemt.  

  Ga je mee? Aanmelden kan via deze link of spreek een van ons even aan. In de week voor 30 september ontvang je dan de laatste informatie. 

  Lees meer...