Start Cursus Insjallah

Categorie
Activiteiten
Datum
2017-03-09 19:45
 
 
 

Powered by iCagenda

 • Klaverjas- & Risktoernooi 8 april

  Zet het alvast in je agenda, want op zaterdag 8 april organiseren we een Klaverjas- & Risktoernooi voor jong en oud!
  Alcoholvrije drankjes zijn gratis, bier en wijn € 1,00. Voor iets lekkers wordt gezorgd. De avond start om 19.30 uur in de Kandelaarkerk.
  Neem gerust je eigen riskspel mee.
  Laat je even weten of je komt?
  Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

  Lees meer...  
 • Spelletjesavond 24 maart

  Spelletjesavond jong (12-16 jaar) en oud (naar eigen inzicht).
  Op vrijdag 24 maart hebben we een speciale soos, namelijk voor jong en oud. We hopen er een gezellige (spelletjes)avond van te maken met elkaar. Welkom van 19.30 uur tot 22.00 uur. Tegen een kleine vergoeding is er drinken verkrijgbaar. Consumptiebonnen van de vorige keer zijn natuurlijk weer te gebruiken!

   
 • Wandeling 25 maart

  D.V. zaterdag 25 maart gaan we weer wandelen! Na de eerdere wandelingen in de Alblasserwaard en Brabant staat nu de omgeving van Meerkerk op het programma. We lopen de Lakerveldroute van ca. 11 km. Als je over de A27 richting Utrecht rijdt, zie je links en rechts ‘grazige weiden’. Ervaar deze nu eens van dichterbij en wandel mee in dit prachtige gebied tussen Meerkerk en Lexmond.

  We verzamelen de 25e om 9.30 uur op een parkeerplaats in Meerkerk. Tijdens de wandeling drinken we koffie. Koffie/thee/koek nemen wij mee; lunchpakketje/drinken moet iedereen zelf meenemen. Rond 14.00 uur sluiten we af met heerlijke soep in Het Kleine Brughuis in Meerkerk. Kosten zijn € 5,00 per persoon.

  Lees meer...  
 • Cursus Insjallah in Dordrecht (start: 9 maart)

  Op het werk, bij de sportclub, in de buurt of straat, in de winkel en ook bij ons missionaire project het Staartlicht; steeds vaker komen we moslims tegen. Het aantal moslims is groeiende in Nederland en we zullen, zeker in steden als Dordrecht en Papendrecht, steeds vaker met hen in contact komen. Wat wil God vandaag met het oog op moslims? Daarover is vandaag in de samenleving veel verdeeldheid. En soms ook in de kerk. Hoe gaan we met hen om en hoe maken we het geloof bespreekbaar?
  De Evangelisatiecommissie organiseert daarom samen met Evangelie & Moslims in het komende voorjaar de cursus Insjallah. De cursus heeft als doel om je te toe te rusten om in gesprek met moslims te gaan en het evangelie met hen te delen.

  Lees meer...