Geannuleerd: Gemeentewandeling

Categorie
Activiteiten
Datum
2020-03-21 09:30
Geannuleerd vanwege de huidige omstandigheden.
 
 

Powered by iCagenda

 • Preventiemaatregelen corona - update

  Update 2 april 

  In verband met de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, zijn kerkdiensten alleen mogelijk met een beperkt aantal aanwezigen (maximaal 30). Daarom houden we – in elk geval - in de maand april elke zondagochtend om half 10 een eredienst waarin alleen de meest noodzakelijke personen aanwezig zijn. Op Goede Vrijdag 10 april is er een dienst om 19:30 uur.

  De diensten worden uitgezonden via Kerkomroep (alleen geluid), maar de kans is groot dat er teveel mensen tegelijk luisteren en u geen verbinding krijgt.

  Daarom kunt u het beste de dienst live volgen via ons YouTube-kanaal, dat kunt u doen door hier te klikken.

  Op dat YouTube-kanaal wordt ook elke woensdagmiddag door ds. Matthijs Haak een korte overdenking geplaatst.

   

  Als u live meeluistert kunt u overigens met uw Givt-app gewoon geven aan de collecte.

   

  Op de website van ds. Matthijs Haak staat elke zondagochtend de preektekst. De preek is ook te beluisteren als podcast: via anchor.fm en op Spotify.  

  Ook kunt u 's morgens via de gewone TV een dienst volgen.

   

  Meer informatie omtrent overige activiteiten, bijeenkomsten en catechisaties vindt u hieronder.

 • Stille Week 2020

  In verband met de coronacrisis willen we de Stille Week, van maandag 6 t/m donderdag 9 april, in aangepaste vorm door laten gaan. 
  De samenkomsten zijn van 19:30 tot 20:00 uur en zullen in dezelfde vorm te volgen zijn via YouTube, Kandelaarkerk Dordrecht, als de zondagse eredienst. 
  Aanwezig zullen alleen de mensen zijn die een taak hebben. 
  Mocht je er toch bij willen zijn, neem dan gerust contact met één van ons op. 

  Voor de uitzending van deze samenkomsten zijn we nog op zoek naar voorzangers-en zangeressen. 

  Wie wil er één of meerdere avonden een bijdrage leveren? 
  We horen het graag! 

  Lees meer...  
 • Geannuleerd: Zaalvoetbaltoernooi 16 mei

  16 mei aanstaande zou het zaalvoetbaltoernooi weer plaatsvinden. Door de huidige maatregelen met betrekking tot het coronavirus gaat het zaalvoetbaltoernooi dit jaar helaas niet door. Volgend jaar is er weer een kans om te winnen van Alblasserdam.
   
  Hartelijke groet,
  De activiteitencommissie
   
 • Geannuleerd: Gemeentewandeling 21 maart


  Geannuleerd.

  Zoals al aangekondigd op Facebook, organiseren we op 21 maart a.s. weer een gemeentewandeling! We gaan een mooie route van 11 à 12 kilometer lopen door het Delfland.

  We verzamelen om 09.30 uur in Maasland (Kortebuurt 15, 3155 EG, op de parkeerplaats tegenover restaurant 'Het Sonnetje'). Tijdens de wandeling drinken we gezellig koffie met elkaar en lunchen we. Koffie/thee/koek nemen wij mee; lunchpakketje/drinken moet iedereen zelf meenemen. We eindigen in Maasland op de boerderij van de dochter van onze zr. Baan. Daar zullen we ook afsluiten met (eigengemaakte) soep. De kosten voor deze wandeling zijn € 1,50 per persoon.

  Ga je (weer) mee? Aanmelden kan via mail of mondeling bij een van ons. Geef ook even je mobiele nummer door, want we hebben inmiddels een appgroep.

  Lees meer...