Middagdienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2017-07-09 16:30
 
 
 

Powered by iCagenda

 • Fiets 'm in de prak 7 oktober

  Zoals u laatst al hebt kunnen lezen, wordt er weer een 'Fiets 'm in de prak' georganiseerd en wel op zaterdagavond 7 oktober a.s. Leuk als u/jij meedoet!!!

  Voor de nieuwelingen onder ons enige uitleg:
  - Je kunt je opgeven om alle gerechten te koken.
  - Je kunt je opgeven om een deel van de gerechten te koken.
  - Je kunt je ook opgeven om gezellig ergens te gaan eten.

  Hoe gaat het verder in zijn werk:
  - Om ± 17.30 uur het voorgerecht eten bij iemand.
  - Om ± 18.30 uur het hoofdgerecht eten op een ander adres.
  - Om ± 19.45 uur tot slot het nagerecht eten op een ander adres.

  Dus als je alles kookt, krijg je drie keer een wisselend gezelschap om je tafel.
  Als je je opgeeft om mee te eten, kom je op drie verschillende adressen; tussendoor fiets, wandel, rijd je naar het volgende adres dat je bij je eetadresje te horen krijgt.

  Lees meer...  
 • Gemeentewandeling 30 september

  Op zaterdag 30 september willen we weer gaan wandelen. Iedereen die op zaterdag 30 september wil meelopen, is van harte welkom!
  Dit keer gaan we richting zee. Het wordt een wandeling in de duinen bij Oostvoorne en Rockanje van zo’n 10-12 kilometer, dus voor veel mensen goed te doen. Het plan is om te verzamelen op de parkeerplaats bij Bezoekerscentrum Tenellaplas, Duinstraat 12A Rockanje. Deze parkeerplaats is ongeveer 45 minuten rijden vanaf Dordt. We willen daar graag kwart voor 10 verzamelen.
  Tijdens de wandeling zorgen wij voor koffie of  thee met wat lekkers erbij. Het is de bedoeling dat iedereen verder zelf zijn eigen lunch en drinken meeneemt.  

  Ga je mee? Aanmelden kan via deze link of spreek een van ons even aan. In de week voor 30 september ontvang je dan de laatste informatie. 

  Lees meer...  
 • Kerkproeverij 10 september

  Een gastvrije gemeente zijn waar iedereen zich welkom voelt. Dat is een streven dat we allemaal wel herkennen, maar wanneer hebt u voor het laatst echt iemand uitgenodigd om mee te gaan naar de kerk?

  Op zondag 10 september a.s. om 09.30 uur willen we als Kandelaarkerk deelnemen aan het landelijke initiatief 'Kerkproeverij' (www.kerkproeverij.nl), waarbij gemeenten eropuit gaan om anderen uit te nodigen mee te gaan naar de kerk. Een initiatief dat de Raad van Kerken heeft genomen.
  Datgene wat zo waardevol is, wil je niet voor jezelf houden. De drempel om iemand mee te vragen naar de kerk is echter wel hoog. Het is daarom goed om hierover na te denken en elkaar te stimuleren. Bedenk daarbij dat God ook bezig is met mensen om ons heen. We willen anderen de kans geven om eens in de kerk te kijken.
  Wij zullen de ochtenddienst van 10 september a.s. hiervoor gebruiken. Ds. Matthijs Haak gaat daarin voor.
  U bent die dienst in het bijzonder uitgenodigd om iemand mee te nemen of om spontaan te komen om een geestelijke proeverij mee te maken.
  Na de dienst is er uitgebreid ruimte voor een fysieke proeverij met koffie en wat lekkers. Van harte welkom!

   
 • Strand voor jeugd van 12-16 9 september

  Zaterdag 9 september willen we in de herkansing naar het strand gaan met de jeugd van 12-16 en jeugdleiders. 16.45 verzamelen bij de kerk en 22.00 weer terug. Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je jeugdleider. Wie van de jeugdleiders, ouders of andere gemeenteleden wil rijden? Mocht het weer opnieuw niet goed zijn, zullen we voor een alternatief zorgen.

  De Jeugdcommissie