Middagdienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2017-05-21 16:30
 
 

Powered by iCagenda

 • Meet & Eat 22 januari – 26 januari

  Koken voor en door gemeenteleden. Er worden geen culinaire hoogstandjes verwacht, ontmoeting en gezelligheid staan voorop.

   

  Hoe werkt het?
  Geef op of je voor 1, 2, 3 enz. personen wilt koken en op welke dag(en) of als je/jullie mee willen eten met hoeveel personen en op welke dag. Je hoort 19 januari hoeveel personen er komen eten of waar je/jullie te gast zijn. Graag uiterlijk 18 januari opgeven via deze link.

  Lees meer...  
 • Alpha Cursus 2018

  Op 30 januari 2018 start er een Alpha Cursus in het Staartlicht.De Alpha Cursus is een basiscursus over het christelijk geloof.

  Tijdens de cursus ontmoet je allerlei mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen over het geloof. Daar is alle ruimte voor. Tijdens de bijeenkomsten wordt op een ontspannen en eigentijdse manier over het christelijk geloof gesproken. Eén keer per week komen we bij elkaar op dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. 17 april is de cursus klaar. (Als de dinsdag geen geschikte avond is: ook op donderdagavond 1 februari start er een Alpha Cursus in de Kruiskerk in de Vriesestraat, zie ook deze flyer.) 

  Lees verder onder Activiteiten/Alpha Cursus of klik hier.

   
 • Jaarwisselingsreceptie 31 december

  Nog even en het is weer zover. We sluiten 2017 af en starten met een nieuw jaar.

  De jaarwisselingsreceptie is op zondag 31 december na de ochtenddienst. Onder het genot van koffie/thee en wat lekkers krijgt u alvast de mogelijkheid om uw broeders en zusters een fijne jaarwisseling te wensen.

  Hopelijk tot dan!

   

  Lees meer...  
 • Kerstdiner 28 december

  Wie:          jeugd 12-16 jaar en hun jeugdleiders
  Wanneer: donderdag 28 december
  Tijd:          17.30-20.00 uur
  Waar:        Kandelaarkerk
  Kosten:     € 5,-- per persoon

   

  Jij komt toch ook? Opgeven kan t/m 18 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.