Morgendienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2031-02-09 09:30
 
 

Powered by iCagenda

 • Preventiemaatregelen corona - update

  Zondag 29 maart t/m 1 juni 2020

  Maandagavond jl. werd bekend dat bijeenkomsten ongeacht het aantal bezoekers tot 1 juni a.s. niet meer mogen worden gehouden. Voor kerkdiensten met maximaal 30 bezoekers is een uitzondering gemaakt. Wij willen Deo Volente zondag 29 maart a.s. weer een morgendienst houden met minimale bezetting (dus zonder bezoekers), die dan weer live uitgezonden wordt. Mocht u heel graag aanwezig zijn bijvoorbeeld in verband met een voorbede, meld u dan bij br. Aaike Kamsteeg.

  De dienst wordt uitgezonden via Kerkomroep. Kerkomroep neemt extra maatregelen om de verwachte grote stroom luisteraars aan te kunnen. Het is niet onmogelijk dat de website van Kerkomroep overbelast raakt en u de dienst niet live kunt volgen. Luister eventueel op een later moment naar de dienst. 

  Als u live meeluistert kunt u overigens met uw Givt-app gewoon betalen voor de collecte.

  Ook kunt u ons YouTube-kanaal bekijken, dat vindt u hier.

   

  Op de website van ds. Matthijs Haak staat morgenochtend de preektekst. Nieuw is dat de preek ook te horen is op een podcast: via anchor.fm en op Spotify.  De preek staat daar morgenochtend vroeg op. 

   

  Ook kunt u 's morgens via de gewone TV een dienst volgen.

  Lees meer...  
 • Geannuleerd: Gemeentewandeling 21 maart


  Geannuleerd.

  Zoals al aangekondigd op Facebook, organiseren we op 21 maart a.s. weer een gemeentewandeling! We gaan een mooie route van 11 à 12 kilometer lopen door het Delfland.

  We verzamelen om 09.30 uur in Maasland (Kortebuurt 15, 3155 EG, op de parkeerplaats tegenover restaurant 'Het Sonnetje'). Tijdens de wandeling drinken we gezellig koffie met elkaar en lunchen we. Koffie/thee/koek nemen wij mee; lunchpakketje/drinken moet iedereen zelf meenemen. We eindigen in Maasland op de boerderij van de dochter van onze zr. Baan. Daar zullen we ook afsluiten met (eigengemaakte) soep. De kosten voor deze wandeling zijn € 1,50 per persoon.

  Ga je (weer) mee? Aanmelden kan via mail of mondeling bij een van ons. Geef ook even je mobiele nummer door, want we hebben inmiddels een appgroep.

  Lees meer...  
 • #vraaghetmaar 11 maart

   


  We willen je uitnodigen voor een kerkdienst, speciaal voor kinderen. Deze kerkdienst wordt gehouden op, woensdagmiddag 11 maart om 15.00 uur. De dienst is in de Kandelaarkerk.

  Wat zo fijn is aan deze dienst is dat God er is. Hij wil ons ontmoeten. We zingen voor God en we luisteren naar Richard, de kerkelijk werker van de Zuidhovenkerk. Hij gaat ons iets vertellen over: VRAAG HET MAAR.

  Voor de kleine kinderen is er een crèche waar je lekker kunt spelen. Je mag deze middag fruit meenemen. Het fruit gaat naar de voedselbank.

  Hartelijk welkom! En neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

  Lees meer...  
 • Time Out 8 maart

  Zondagavond 8 maart is er weer een Time Out bijeenkomst. Ben je (plusminus) tussen de 18-30 jaar, dan ben je van harte welkom om 19:30 in de Kandelaarkerk. Na de bijeenkomst is er gelegenheid om te kletsen en voor een hapje en drankje.

  Klik hier voor de uitnodiging in pdf.

  Voor meer vragen kan je terecht bij Annelies Brik, Quintijn Schenkel of Judith van Stenis