Morgendienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2028-03-12 09:30
 
 

Powered by iCagenda

 • Kerkproeverij 16 september

  Zou u wel eens willen weten wat er op zondag in een kerk gebeurt, hoe het er daarbinnen uitziet en wat voor mensen daarheen gaan? Kom dan langs op zondag 16 september. Dat is een landelijke dag waarop veel kerken een 'open dag’ houden onder de naam Kerkproeverij.

  Ook de Kandelaarkerk doet mee. U kunt geheel vrijblijvend een keer een dienst meemaken. Er zijn mensen die u welkom heten en u wegwijs maken. De dienst begint om 9:30 uur en na afloop bent u van harte welkom om een kop koffie of thee te blijven drinken. Graag tot ziens!

   
 • Middagdiensten samen met CGK in zomerperiode

  In de zomerperiode zullen de middagdiensten samen met CGK Zuidhoven worden gehouden.
  Op de zondagen 15, 22 en 29 juli a.s. vinden de diensten plaats in de Kandelaarkerk om 16.30 uur.
  En op de zondagen 5, 12 en 19 augustus a.s. in de Zuidhovenkerk (Zuidhovenlaantje 4) om 17.00 uur.

   
 • Zomerfeest 23, 24 en 25 augustus

  Net als voorgaande jaren organiseert Kinder- en Tienerclub Stadspolders in en om de Kandelaarkerk aan het Van Eesterenplein 230 een groots zomerfeest met dit jaar het thema: KOM AAN BOORD.
  Op 23, 24 en 25 augustus zijn alle kinderen van 4 t/m 12 jaar in de ochtenden uitgenodigd. Op deze wijze maken de kinderen op een ontspannen manier kennis met het christelijk geloof, de Bijbel en de kerk. De kinderen kunnen elke dag binnenlopen en gratis meedoen.


  Vanaf 4 jaar:

  Donderdag en vrijdag worden de kinderen van 10:00 tot 13:00 uur vermaakt met een spannend verhaal, poppenkast, knutselen, spelletjes, zingen en muziek. Zaterdag zijn de kinderen met hun ouders welkom op de feestochtend van 10:00 tot 13:00 uur met afsluitend een pannenkoekenfeest.
  Lever deze kleurplaat in tijdens het zomerfeest, vóór zaterdag 25 augustus 11.00 uur.


  Tieners:

  Dit jaar organiseren we één tieneravond. Vrijdagavond 24 augustus nodigen we alle tieners uit; van 19:30 tot 21:30 uur spelen we een spannend spel! Ben jij 10 jaar of ouder, zorg dan dat je erbij bent (vanaf groep 7 en 8 of ouder). Kom aan boord en beleef een gezellige en spannende avond! Ook de tieners zijn welkom op het afsluitfeest zaterdagochtend, schuif gezellig aan en eet een pannenkoek mee.

  Lees meer...  
 • Picknick en varen in de Biesbosch 22 september

  Zaterdag 22 september organiseren we een gezellige middag in de Biesbosch.
  We beginnen met een picknick (vanaf 12.00 uur, eten zelf meenemen) en aansluitend gaan we een mooie tocht per roeiboot (5p) of Canadese kano (3p) door de Biesbosch maken.
  De onkosten voor deze middag zullen ongeveer € 5,-- per persoon zijn.

  Reserveer deze datum vast in de agenda.

  U/jij kunt zich nu al opgeven voor deze ontspannen middag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Lees meer...