Morgendienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2025-01-26 09:30
 
 

Powered by iCagenda

 • Gemeentedag 15 juni

  Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver. Het vrolijkste en gezelligste evenement van de kerk: de gemeentedag! 
  Vanaf 15:00 uur beginnen de spellen voor jong en oud bij de kerk en dit zal geleidelijk overlopen in een lekkere barbecue. Om ervoor te zorgen dat iedereen genoeg te eten heeft vragen we je om je aan te melden via het aanmeldformulier. Omdat we als AC-team niet alles alleen kunnen, vragen we je ook om ons te helpen deze dag vorm te geven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: salade maker, BHV/EHBO'er, barman/-vrouw, BBQ'er etc. Zie daarvoor ook het aanmeldformulier.
  De drankbonnen kun je ook al vooraf reserveren voor €2,50 per bon.
  De kosten voor deze dag zijn:
  t/m 3 jaar gratis
  4-9 jaar €3,00
  10+ jaar €7,00
   
  Wij hebben er zin in! Tot snel!
  De AC.
   
 • Belijdenis doen 9 juni

  Aanstaande zondag doen 9 jonge mensen belijdenis van hun geloof. We willen u van harte uitnodigen om dit dezelfde avond met ons te vieren in de hal van de kerk. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom tussen 20:30 en 22:00 uur.

  Hartelijke groeten,
  Belijdeniscatechisanten en ouders

   

   

   

   

   
 • Missiezondag 19 mei

  We hopen op zondag 19 mei een missiezondag te organiseren. De ochtenddienst begint om 09:30 en de planning is om de middagdienst om 15:00u te laten eindigen. Tussen de diensten door is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, een kop koffie te drinken, samen te lunchen en verschillende workshops te volgen.

  Op deze missiezondag willen we werken aan de ontmoeting en verbondenheid met God en de ontmoeting en verbondenheid met elkaar. Daarnaast willen we graag concrete handvatten aanreiken voor discipelschap: hoe kun je discipel zijn op jouw plaats?

  Het programma
  09:30 Ochtenddienst
  11:00 Gezamenlijk koffiedrinken en ontmoeting van elkaar en gasten;
  11:30 Ronde 1: activiteiten
  12:30 Gezamenlijke (verzorgde) lunch en ontmoeting van elkaar en gasten;
  13:30 Ronde 2: activiteiten
  14.30 Middagdienst ter afsluiting van de dag: lofprijzing, gebed en ontvangen van zegen
  15:00 Einde programma

  Lees meer...  
 • Voetbaltoernooi 18 mei

  Inmiddels hebben al meer dan 40 mensen (jong en oud) zich opgegeven voor het voetbaltoernooi van zaterdag 18 mei. Ook voor jou is er nog plek. Geef je daarom snel op.
  Ligt je passie meer bij levens redden dan bij voetballen, geef je dan op als BHV'er of EHBO'er. Opgeven kan nog tot uiterlijk volgende week zondag 11 mei 16.00 uur via de lijst in de hal van de kerk of via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Tijd: Vanaf 18.30u start de eerste wedstrijd.
  Locatie: Deltahal Dordrecht

  Een sportieve groet, de Activiteitencommissie.