Morgendienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2020-11-01 09:30
 
 

Powered by iCagenda

 • Virtueel koffiedrinken 7 maart

  Aanstaande zondag 7 maart organiseren we aansluitend aan de ochtenddienst weer een virtuele koffie sessie. U bent van harte welkom! De link om in te loggen kunt u terug vinden in de nieuwsbrief van woensdag.

  2 weken geleden was de eerste keer, leuk om alle enthousiaste reacties te horen. We hopen weer op een mooie opkomst!

  Namens de Diaconie,

  Lees meer...  
 • Duizend dingen. Eén Heer. Jeugddienst. Preek Matteüs 25:1-13

  Als er zoveel afleiding is; hoe kun je dan met het geloof bezig zijn? Deze vraag van de jongeren van de belijdenisgroep komt aan bod in de eredienst van aanstaande zondag.

  De preek gaat erover dat Jezus ons aanspoort om op Hem te letten. We lezen verder in Matteüs; hoofdstuk 25:1-13. Kijk zondag live mee zodat u/je via de app of chat kunt reageren op de vraag van de jongeren. In de dienst worden de reacties genoemd. De nieuw gevormde muziekgroep zal de lofzang op God begeleiden. We lezen uit de Bijbel in Gewone Taal. De preek staat zondagmorgen online op mijn blog jmhaak.com.

  Alvast een gezegende eredienst toegewenst.
  ds. Matthijs Haak

   
 • Voedselpakkettenactie Stichting Sarfath in coronatijd

  Elk jaar organiseren wij in samenwerking met Stichting Sarfath samen met een tiental kerkelijke gemeentes een voedselpakketten-actie voor Roemenië en Moldavië. In Nederland worden voedselpakketten gedoneerd en verzameld en via de Hongaars-Gereformeerde kerk in Roemenië worden de pakketten verdeeld onder de armste mensen op het platteland van Transsylvanië (Noord/Oost-Roemenië) en Moldavië.

  Door de coronacrisis is het nu niet mogelijk om voedselpakketten te laten verzamelen, maar de nood is niet minder! In Nederland wordt er daarom alleen een financiële actie gehouden. Doet u mee? Van de opbrengst wordt de inhoud van de pakketten gekocht en die worden door de vervoerders van Stichting Sarfath gedistribueerd naar de verschillende gemeentes. Eén voedselpakket kost ongeveer 25 euro, daarin komen de belangrijkste basis voedingsmiddelen.

  Lees meer...  
 • MudRaise 5 juni

  Op zaterdag 5 juni 2021 organiseert IJM de MudRaise! Een obstakelrun waarbij deelnemers door de modder gaan om samen te strijden voor gerechtigheid.

  Elk jaar doen hier ontzettend veel deelnemers vanuit verschillende kerken aan mee en dat vinden we fantastisch. Lijkt je het leuk om hier aan mee te doen, klik op de link, zodat we dit jaar nóg meer reddingsoperaties mogelijk kunnen maken en nóg meer mensen in vrijheid kunnen leven.
  Klik hier om je aan te melden. Of klik hier om een deelnemer te sponsoren.

  Heel erg bedankt!
  IJM Nederland