Morgendienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2019-08-18 09:30
 
 

Powered by iCagenda

 • Kerstengelactie 2020

  Deze tijd vraagt om andere ontmoetingen, andere manieren van omzien. Stichting Present heeft jaarlijks het Kerstengelproject en eigenlijk is dat een mooi project waarbij we andere burgers even een hart onder de riem kunnen steken in een moeilijke periode. Een heel simpel gebaar, een kleine daad, met grote impact en waarde. De diaconie brengt dit project graag onder uw aandacht.

  Wat houdt het precies in, wat kan ik betekenen en hoe kan ik mij opgeven?

  Lees dan hier verder

  Namens de diaconie.

  Lees meer...  
 • Fiets 'm in de prak gaat niet door

  Zaterdag 7 november 2020 zou de activiteit 'fiets 'm in de prak' plaatsvinden. Helaas hebben we moeten besluiten om dit, in verband met de aangescherpte coronamaatregelen, niet door te laten gaan.

  Gelukkig mogen we wel terugkijken op een geslaagd volleybaltoernooi van 2 oktober jl.  Er waren vier fanatieke teams aanwezig die zeer aan elkaar gewaagd waren.

  We hopen dat we snel weer activiteiten kunnen organiseren waarin de gemeente elkaar kan ontmoeten.

  De activiteitencommissie

  Lees meer...  
 • Collecte voor International Justice Mission 18 oktober

  Het is aanstaande zondag, 18 oktober, Micha Zondag. Dit jaar is het thema van de Micha Zondag: Delen in vrijheid. We hebben er als diaconie (op verzoek van een gemeentelid) voor gekozen om te collecteren voor International Justice Mission.

   

  IJM zet zich in om een einde te maken aan de slavernij. Veel mensen denken dat slavernij al honderden jaren niet meer bestaat. Toch zijn er nu meer slaven dan ooit in de wereldgeschiedenis. Miljoenen kinderen, vrouwen en mannen worden mishandeld, verkracht en uitgehongerd in boerderijen, bordelen, vissersboten en fabrieken. IJM zet zich er dagelijks voor in om dit te stoppen. Ze zorgen er voor dat slaven worden bevrijd en dat slaveneigenaren worden berecht.

   

  Als diaconie bevelen we deze collecte van harte bij u aan!

  Lees meer...  
 • Stichting Sarfath: Kledingactie

  De kledingactie van Sarfath kunnen we gelukkig dit jaar weer houden! Uiteraard nemen we tijdens deze actie alle corona-richtlijnen in acht. Het sorteren van de kleding zal plaatsvinden in drie verschillende ruimtes in de kerk, er wordt zorg gedragen voor voldoende afstand van elkaar en we vragen de helpers een mondkapje te dragen.

  Wat? Bruikbare kleding, schoeisel, linnengoed, dekens, dekbedden, knuffels, incontinentie materiaal

  Wanneer inleveren?
  Zaterdag 31 oktober tussen 10:00-11:00 uur of
  Donderdag 5 november tussen 19:00-20:00 uur

  Hulp bij het sorteren is zeer welkom op 5 november van 19:00-21:00 uur. We ontvangen graag een berichtje als u/jij kunt komen helpen. 

  Namens Sarfath,

  Lees meer...