Morgendienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2019-03-10 09:30
 
 

Powered by iCagenda

 • Huwelijksgespreksgroep voor ‘beginners’: start 8 januari 2020

  Heb je trouwplannen of ben je nog niet zo lang (t/m 7 jaar) getrouwd? Doe dan mee aan de huwelijksgespreksgroep die D.V. op woensdag 8 januari 2020 begint. De gespreksgroep wordt geleid door relatietherapeut Jeanet van Ramshorst en door ons, ondergetekenden: Annemarie en Matthijs Haak.

  In Rotterdam hebben we eerder met z’n drieën huwelijksgespreksgroepen geleid. Kijk hier voor de site van Jeanet waar zij zich voorstelt. De avonden gaan onder andere over communicatie, man-vrouw-verhouding (Efeze 5), seksualiteit en elkaar trouw blijven. Hier vind je een voorbeeld van hoe de avonden eruit zouden kunnen zien.

  Kijk in het mededelingenblad van dit weekend voor meer informatie zoals data, kosten en opgave voor de cursus. Heb je interesse, wacht dan niet met inschrijven want bij aanmelding van zes stellen sluit de inschrijving (zie mededelingenblad). Vragen of opmerkingen, of wil je je opgeven? We horen het graag.

  Benieuwd naar jullie reactie,

  Lees meer...  
 • Spelletjesavond 2 november

  Zaterdag 2 november is het spelletjesavond in de kerk. Neem je leuke spellen dus mee.
  Wii spellen + kabels, controllers, tv/beamer mogen ook meegenomen worden!
  De inloop is om 19:00 uur en de uitloop rond 22:00 uur.

  Groet, de ActiviteitenCommissie

   
 • Kerkdienst speciaal voor kinderen 6 november

  We willen je uitnodigen voor een kerkdienst, speciaal voor kinderen. Deze kerkdienst wordt gehouden op Dankdag, woensdagmiddag 6 november om 15.00 uur. De dienst is in de Zuidhovenkerk. Wat zo fijn is aan deze dienst is dat God er is. Hij wil ons ontmoeten.

  We zingen voor God en we luisteren naar Richard, de kerkelijk werker van de Zuidhovenkerk. Hij gaat ons iets vertellen over een: Goed bericht!
  Voor de kleine kinderen is er een crèche waar je lekker kunt spelen. Je mag deze middag fruit meenemen. Het fruit gaat naar de voedselbank.

  Ben je ook benieuwd naar het Goede bericht? Hartelijk welkom! En neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

  Lees meer...  
 • Gemeentewandeling 12 oktober

  Zaterdag 12 oktober a.s. gaan we weer wandelen! We starten dit keer op verzoek wat later en we blijven in Dordrecht. We gaan de Nieuwe Dordtse Biesbosch verkennen, door donkere grienden, over avontuurlijke vlonderpaden…  Wie durft er mee?

  De wandeling is ca. 10,5 kilometer.We verzamelen om 10.30 uur bij de nieuwe parkeerplaats aan de Nieuwe Merwedeweg ter hoogte van de Oosthaven. Ondanks het wat latere tijdstip drinken we tijdens de wandeling gezellig koffie en lunchen we. Koffie/thee/koek nemen wij mee; lunchpakketje/drinken moet iedereen zelf meenemen. Dit keer vervalt het afsluiten met soep, waardoor er aan deze wandeling ook geen kosten zijn verbonden.

  Ga je (weer) mee? Aanmelden kan bij een van ons.

   

  Lees meer...