Morgendienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2018-12-09 09:30
 
 

Powered by iCagenda

 • Missiezondag 19 mei

  We hopen op zondag 19 mei een missiezondag te organiseren. De ochtenddienst begint om 09:30 en de planning is om de middagdienst om 15:00u te laten eindigen. Tussen de diensten door is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, een kop koffie te drinken, samen te lunchen en verschillende workshops te volgen.

  Op deze missiezondag willen we werken aan de ontmoeting en verbondenheid met God en de ontmoeting en verbondenheid met elkaar. Daarnaast willen we graag concrete handvatten aanreiken voor discipelschap: hoe kun je discipel zijn op jouw plaats?

  Het programma
  09:30 Ochtenddienst
  11:00 Gezamenlijk koffiedrinken en ontmoeting van elkaar en gasten;
  11:30 Ronde 1: activiteiten
  12:30 Gezamenlijke (verzorgde) lunch en ontmoeting van elkaar en gasten;
  13:30 Ronde 2: activiteiten
  14.30 Middagdienst ter afsluiting van de dag: lofprijzing, gebed en ontvangen van zegen
  15:00 Einde programma

  Gasten
  Er zullen verschillende gasten van buiten onze gemeente meewerken aan deze dag, zoals Robert Kumar (India), Paul de Rompf (Staartlicht), Pieter Messelink (Verre Naasten), Wiebe van Horssen (Missie Dordt) en Jan Kees Obbink (Kerk in Krispijn). Daarnaast werken veel gemeenteleden mee om deze dag te organiseren!

  Workshops
  Er worden verschillende ‘workshops’ georganiseerd voor alle gemeenteleden van jong tot oud! Voor kinderen zijn er activiteiten, voor jongeren worden speciale activiteiten georganiseerd en ook voor de ouderen onder ons zijn er verschillende activiteiten. Uiteraard is meedoen aan de activiteiten niet verplicht: gedurende de dag kunt u onder het genot van koffie, thee of limonade op een ontspannen wijze deze dag meemaken.

  Verdere voorbereidingen
  De organisatie van deze zondag leggen we in gebed bij God neer: we bidden graag samen met u om een zegen voor deze dag. Natuurlijk hopen we ook dat u mee wilt doen door uw aanwezigheid op zondag 19 mei. U kunt zich opgeven door deze link te volgen.

   
 • Gemeentedag 15 juni

  Aanstaande zaterdag 15 juni zal de jaarlijkse gemeentedag plaatsvinden in en rond de kerk.

  Vanaf het begin van de middag zijn er spellen voor jong en oud om een gezellig samenzijn ludiek te starten. Dit zal geleidelijk overgaan in een lekkere barbecue.
  Kom je ook? Meld je dan aan via dit formulier of het bord in de hal van de kerk.

  Wij hebben er zin in, tot snel! De activiteitencommissie.

   
 • Voetbaltoernooi 18 mei

  Inmiddels hebben al meer dan 40 mensen (jong en oud) zich opgegeven voor het voetbaltoernooi van zaterdag 18 mei. Ook voor jou is er nog plek. Geef je daarom snel op.
  Ligt je passie meer bij levens redden dan bij voetballen, geef je dan op als BHV'er of EHBO'er. Opgeven kan nog tot uiterlijk volgende week zondag 11 mei 16.00 uur via de lijst in de hal van de kerk of via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Tijd: Vanaf 18.30u start de eerste wedstrijd.
  Locatie: Deltahal Dordrecht

  Een sportieve groet, de Activiteitencommissie.

   
 • Thema-avond Verbinding 7 mei

  Aanstaande dinsdag 7 mei organiseren we voor de jeugd van 12 tot en met 20 een thema -avond over ‘verbinding’.
  Met wie zijn we in het dagelijks leven verbonden en op welke manier? Hoe verbonden we ons in het verleden en hoe ziet de toekomst van verbonden zijn eruit?
  Allemaal vragen waar we als kerkelijke gemeente, maatschappij en vooral jongeren mee bezig zijn. Waar hoor ik bij? Wie is mijn voorbeeld…

  We nodigen jullie en alle belangstellenden van harte uit om naar elkaar te luisteren, met elkaar te discussiëren en wie weet, te verbinden...

  De start van de avond is om 19.00 uur en we hopen om 21.00 uur af te sluiten.

  Graag tot dinsdag!!

  Lees meer...