Morgendienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2018-07-29 09:30
 
 

Powered by iCagenda

 • Jaarlijks diner van Kom-Inn 29 januari

  We willen u van harte uitnodigen voor het jaarlijkse diner van Kom-Inn.

  Wanneer: 29 januari 2020
  Aanvang: inloop vanaf 17.30 uur
  Locatie: In de Kandelaarkerk.

  We hopen de maaltijd om 18.00 uur te beginnen.

  Kosten 20 euro: 10 euro voor de maaltijd, 10 euro voor sponsoring India.

  U kunt zich opgeven vóór 24 januari a.s. bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Uit de gemeente gaat een groep van 17 jongeren naar India. Zij willen graag geld verdienen om daar projecten te sponsoren, daarom willen ze graag de maaltijd voor Kom-Inn verzorgen om daar een mooi bedrag mee te verdienen voor India. 

   
 • Kindergebedsfeest 22 januari

  Op woensdagmiddag 22 januari 2020 is er voor de tweede keer een kindergebedsfeest. Deze keer in de Kandelaarkerk met als thema: buitengewoon!

  Het kindergebedsfeest is bedoeld voor kinderen van groep 1 t/m 8 met hun ouders/verzorgers. Voor kinderen van 0-4 jaar is er crèche. Op een creatieve en laagdrempelige manier kunnen kinderen tijdens het feest kennis maken met gebed.

  Het thema voor het kindergebedsfeest is dit jaar: buitengewoon! We volgen de reis van de apostel Paulus en ontdekken dat God buitengewone dingen doet voor heel gewone mensen. “Ga je mee op ontdekkingsreis?" Hij is bij je als het stormt op zee. Kom aan boord en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee. We beginnen om 14.00 uur en zullen om 16.00 uur afronden.

  Klik hier om de volledige ingezonden brief als pdf te lezen.

  Neem voor meer informatie contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hopen en bidden dat er veel kinderen zullen komen. Wij willen vragen of u erover na wilt denken om u als vrijwilliger aan te melden om dit feest tot een succes te maken. We hebben nog veel mensen nodig.

  Lees meer...  
 • Nieuwjaarsreceptie 5 januari

  Zondag 5 januari na de ochtenddienst is er weer een nieuwjaarsreceptie om elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar toe te wensen. Omdat we dan wel genoeg oliebollen gehad hebben willen we graag andere lekkernijen bij de koffie serveren en daarvoor hebben we jouw hulp nodig!
   
  Wil je graag iets lekkers bakken voor de nieuwjaarsreceptie op 5 januari? Laat je creatieve geest de vrije loop en meld je aan via dit formulier!
   
  We zien uit naar de creatieve en lekkere ideeën!

  De Activiteitencommissie

  Lees meer...  
 • Oliebollen kopen

  Groep 2 van de catechisatie gaat oliebollen bakken en verkopen om geld in te zamelen voor het jeugdkamp. 

  10 oliebollen voor €7,50. Gegevens om te bestellen staan op de flyer.

   

  Klik hier voor de flyer.