Morgendienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2018-01-28 09:30
 
 

Powered by iCagenda

 • Gemeentewandeling zaterdag 13 oktober

  Zaterdag 13 oktober a.s. hopen we weer een gemeentewandeling te organiseren! Dit keer gaat de tocht door de Loonse en Drunense Duinen, 40 minuten rijden vanaf Dordt. De wandeling is ongeveer 11 kilometer.

  We verzamelen rond 9.30 uur en eindigen 14.00/14.30 uur met soep. Tijdens de wandeling drinken we koffie en lunchen we. Koffie/thee/koek nemen wij mee; lunchpakketje/drinken moet iedereen zelf meenemen. De kosten zijn ca. € 5,00 per persoon.

  Ga je (weer) mee? Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mondeling bij een van ons. In de week vóór 13 oktober volgt de laatste praktische info.

  Lees meer...  
 • Volleybaltoernooi 6 oktober

  Op zaterdag 6 oktober a.s. organiseert de activiteitencommissie het Kandelaar-Volleybaltoernooi! Dit toernooi zal plaatsvinden in spelzaal Palet, boven de Bibliotheek in Stadspolders van 19.00 t/m 22.00 uur. Heb je zin in een leuk potje volleybal, geef je dan snel op! Natuurlijk is het prachtig als je met je team een mooi team-outfit bij elkaar kan halen ter versterking van de team-spirit!

  De kosten voor het toernooi zijn €5,-- per persoon.

  Opgeven
  Geef je op via DEZE LINK of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierbij aan met hoeveel personen je komt, eventueel je teamnaam en als het kan je 06-nummer!

  Lees meer...  
 • Kerkproeverij 16 september

  Zou u wel eens willen weten wat er op zondag in een kerk gebeurt, hoe het er daarbinnen uitziet en wat voor mensen daarheen gaan? Kom dan langs op zondag 16 september. Dat is een landelijke dag waarop veel kerken een 'open dag’ houden onder de naam Kerkproeverij.

  Ook de Kandelaarkerk doet mee. U kunt geheel vrijblijvend een keer een dienst meemaken. Er zijn mensen die u welkom heten en u wegwijs maken. De dienst begint om 9:30 uur en na afloop bent u van harte welkom om een kop koffie of thee te blijven drinken. Graag tot ziens!

   
 • Foto's van Zomerfeest 2018 online

  Zomerfeest 2018Het zomerfeest was een groot succes met een hoge opkomst. Met deze foto's kunt u nog nagenieten.