Morgendienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2017-05-21 09:30
 
 
 

Powered by iCagenda

 • Zomerfeest 17-19 augustus - Survival

  De laatste drie dagen van de schoolvakantie organiseert kinder-/tienerclub Stadspolders een groots zomerfeest in en om de Kandelaarkerk voor kinderen van 4-12 jaar en de tieners uit Dordrecht. Het doel van dit festijn is om de kinderen/tieners (en ouders) uit de omgeving op een speelse manier bekend te maken met het christelijk geloof, kerkkinderen, het kerkgebouw en de kinder-/tienerclub.

  Alle kinderen/tieners uit de kerk zijn uitgenodigd (wel zouden we het leuk vinden als je een vriend(je) of vriendin(netje) meebrengt dat nog niet zo veel van Jezus weet).
  De kinderen vanaf 4 jaar zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag welkom van 10-13 uur.
  Ben jij 10 jaar of ouder, dan ben je donderdag- en vrijdagavond welkom vanaf 19.30 uur op de tieneravonden. Op vrijdag is een grote survival, kom dan op de fiets naar de kerk.

  Klik hier voor het volledige programma.
  En klik hier voor de kleurplaat voor de kleurwedstrijd.

  Het zomerfeest willen we op zaterdagochtend met de buurt en met de hele kerkelijke gemeente afsluiten met een pannenkoekenfeest. Eet en bakt u mee?

  Lees meer...  
 • Kerkproeverij 10 september

  Een gastvrije gemeente zijn waar iedereen zich welkom voelt. Dat is een streven dat we allemaal wel herkennen, maar wanneer hebt u voor het laatst echt iemand uitgenodigd om mee te gaan naar de kerk?

  Op zondag 10 september a.s. om 09.30 uur willen we als Kandelaarkerk deelnemen aan het landelijke initiatief 'Kerkproeverij' (www.kerkproeverij.nl), waarbij gemeenten eropuit gaan om anderen uit te nodigen mee te gaan naar de kerk. Een initiatief dat de Raad van Kerken heeft genomen.
  Datgene wat zo waardevol is, wil je niet voor jezelf houden. De drempel om iemand mee te vragen naar de kerk is echter wel hoog. Het is daarom goed om hierover na te denken en elkaar te stimuleren. Bedenk daarbij dat God ook bezig is met mensen om ons heen. We willen anderen de kans geven om eens in de kerk te kijken.
  Wij zullen de ochtenddienst van 10 september a.s. hiervoor gebruiken. Ds. Matthijs Haak gaat daarin voor.
  U bent die dienst in het bijzonder uitgenodigd om iemand mee te nemen of om spontaan te komen om een geestelijke proeverij mee te maken.
  Na de dienst is er uitgebreid ruimte voor een fysieke proeverij met koffie en wat lekkers. Van harte welkom!

   
 • Foto's Gemeentedag 2017 staan online

  In ons fotoalbum zijn de foto's van de Gemeentedag van 17 juni toegevoegd. Zie hier de link om ze te bekijken. 

   

   

   

   

   

   
 • Middagdiensten samen met CGK in zomerperiode

  In de zomerperiode zullen de middagdiensten samen met CGK Zuidhoven worden gehouden.
  Op de zondagen 9, 16 en 23 juli a.s. vinden de diensten plaats in de Kandelaarkerk om 16.30 uur.
  En op de zondagen 30 juli, 6 en 13 augustus a.s. in de Zuidhovenkerk (Zuidhovenlaantje 4) om 17.00 uur.