Morgendienst

Categorie
Kerkdiensten
Datum
2017-10-15 09:30
 
 

Powered by iCagenda

 • Belijdenis doen?

  U roept ons samen als kerk van de Heer, 
  verbonden met U en elkaar.
  Wij brengen U lof, geven U alle eer:
  eendrachtig, veelstemmig en dankbaar.
  Jezus is Gastheer en nodigt ons uit:
  waar Jezus woont voelt de liefde zich thuis!

  Wat was het een mooie en prachtige dienst! de openbare geloofsbelijdenis van 9 jongeren.  Allemaal zo verschillend en tegelijk uniek. Zij konden allemaal JA zeggen tegen God! Zelf een keus maken, de uitgestoken hand van God beet pakken. We mochten daarna als gemeente het Heilig Avondmaal vieren met elkaar. Laten we deze jongeren niet uit het oog verliezen als gemeente. Kijk naar ze om, ga in gesprek en bouw aan relaties.
  Dank aan alle jongeren en jeugdwerkers, die op het podium kwamen om het lied “Breng ons samen” te zingen van Sela. Een enorm grote club bij elkaar. Wat was dit een mooi voorbeeld van verbondenheid in de gemeente. Dank aan de Heer.

  Lijkt het jou ook mooi om belijdenis te doen volgend jaar? Of zou je graag eens wat weten over de belijdeniscatechisatie? We willen je absoluut niet onder druk zetten, we zijn wel benieuwd naar je verhaal.
  Spreek ons er gerust over aan. 

  Lees meer...  
 • Enquête Gemeentedag

  Afgelopen zaterdag was de gemeentedag 2019. Wat ons betreft een geslaagde dag. Als activiteitencommissie willen wij er echter alles aan doen om een dag te organiseren die voor iedereen ook geslaagd is. Daarom zouden we graag willen weten wat u van de dag vond en uw tips/suggesties/ideeën voor de gemeentedag 2020 aanhoren.

  U kunt deze link gebruiken voor feedback. Alvast bedankt!

  Hier een link met foto's via WeTransfer, de link is tot 25 juni actief.

  De AC

   

   

   
 • Gemeentedag 15 juni

  Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver. Het vrolijkste en gezelligste evenement van de kerk: de gemeentedag! 
  Vanaf 15:00 uur beginnen de spellen voor jong en oud bij de kerk en dit zal geleidelijk overlopen in een lekkere barbecue. Om ervoor te zorgen dat iedereen genoeg te eten heeft vragen we je om je aan te melden via het aanmeldformulier. Omdat we als AC-team niet alles alleen kunnen, vragen we je ook om ons te helpen deze dag vorm te geven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: salade maker, BHV/EHBO'er, barman/-vrouw, BBQ'er etc. Zie daarvoor ook het aanmeldformulier.
  De drankbonnen kun je ook al vooraf reserveren voor €2,50 per bon.
  De kosten voor deze dag zijn:
  t/m 3 jaar gratis
  4-9 jaar €3,00
  10+ jaar €7,00
   
  Wij hebben er zin in! Tot snel!
  De AC.
   
 • Belijdenis doen 9 juni

  Aanstaande zondag doen 9 jonge mensen belijdenis van hun geloof. We willen u van harte uitnodigen om dit dezelfde avond met ons te vieren in de hal van de kerk. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom tussen 20:30 en 22:00 uur.

  Hartelijke groeten,
  Belijdeniscatechisanten en ouders