Samenstelling:

Over het algemeen bezoeken “al wat oudere mannen” onze vereniging, maar laat dat niemand afschrikken. Ook jongere mannen zijn meer dan welkom.

Aanpak:

Onze vereniging kent geen bestuur. Er is geen secretaris, er zijn geen notulen. We streven ernaar onze tijd zo goed mogelijk te besteden aan bespreking van de onderwerpen. Daarbij is voorstudie een goede zaak. De leiding is bij toerbeurt in handen van een aantal leden.

Onderwerpen:

Als mannenvereniging willen we een Bijbelstudievereniging zijn. We bestuderen daarom ook Bijbelboeken. In het nieuwe seizoen behandelen we nog een aantal keren enkele thema's uit de geloofsleer aan de hand van het boekje "Groeien in kennis" van dr. A.N. Hendriks.  Over nieuwe onderwerpen beraden we ons nog. Voor suggesties staan we natuurlijk open. 

Sfeer:

Iedereen mag volop meedoen aan de bespreking, waarbij ieders inbreng op prijs gesteld en gewaardeerd wordt. Wij pandbewaarders zijn een gemêleerd gezelschap en houden van een informele sfeer.

Tijdstip:

Vergaderingen worden 1 keer per 2 weken gehouden in de Kandelaarkerk, steeds op woensdag, van 20:00 tot 22:00 uur, met een altijd gezellige pauze rond 21:00 uur. Het te behandelen onderwerp kondigen we steeds aan in het mededelingenblad. Ieder lid van de vereniging krijgt altijd vooraf een uitnodiging met opgave van het onderwerp, enz.

Contactpersoon:

Ton van Vugt, tel. 617 91 58 en e-mailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname hoeft niet te worden aangekondigd, u kunt gewoon komen.

Oproep:

Mannen - wat uw leeftijd ook mag zijn - u bent allen van harte welkom en we ontmoeten  u graag in ons midden op onze vergaderingen op woensdagavond. Uitbreiding van onze groep is geen enkel bezwaar.